Hannerupskovvej 11, 9500 Hobro

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Landejendom med 1,4 hektar jord ved Hørby

Tæt ved Hørby finder du denne landejendom, der har et grundareal på 1,4 hektar. Der er et passende bygningssæt, der består af en stor stald på 441 kvm., en to-længet bygning med 198 kvm. lade og 137 kvm. ældre stald, foruden et mindre udhus på 50 kvm.

Herudover er der også stuehuset, som er opført i to plan. Stueetagen er indrettet med en stor entre med trappe til 1. sal og ned til et lille kælderrum. Herfra går man ind i en stor stue. Der ligger to værelser i gavlen – det ene med gennemgang til det andet. Der er et spisekøkken med god bord- og skabsplads foruden baggang og et badeværelse med bruser. 1. sal er indrettet med et stort repos, et soveværelse og et værelse. 1. sal er ikke registeret på BBR.

Der er en stor gårdsplads til ejendommen og haven byder på en skøn græsplæne og træer, der giver læ. Fra haven kan man nyde udsigten til marker og naturarealer.

Jorden ligger omkring ejendommen.

Beliggenheden er helt i top. Der er kort vej til Hørby og Hørby skoleby, hvor man finder skole, indkøb, idrætsfaciliteter mm. Man er også tæt ved Hobro by Der er gode trafikforbindelser for pendlere bl.a. i form af nem adgang til motorvej E45 og de store omfartsveje….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hannerupskovvej 11 , 9500 Hobro745.000 kr.8.187 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.498 kr/mdrLandejendomEnergimærke: GStørrelse: 141 ㎡Grund: 14000 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1938

Der er ingen anmendelse på “Hannerupskovvej 11

[rotador grupo=1]