Hannesvej 20, 7770 Vestervig

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og velholdt fritidsbolig fra 2005.

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/7 – klik på billede –

Ualmindelig velholdt fritidshus opført i træ med tagdækning i sorte betontagsten og hvide termovinduer i træ.

Fritidshuset er beliggende i sommerhusområdet Kjærgaarden som ligger lige ud til Krik Vig og kun 6 kilometer fra Vesterhavet i Agger. Området er kendt for sin smukke natur og her er gode muligheder for udendørsaktiviteter. Stort fællesområde med minigolf, petanque, legeplads, boldbane og grønne områder til fri afbenyttelse. Desuden stiareal til Vestervig og Krik/Agger. Badebro opsættes ved fjorden i sommersæsonen. I landsbyen Vestervig, tæt ved Kjærgaarden, har du en helårsåben dagligvarebutik samt en hyggelig kro. 7 km væk ligger den noget større handelsby Hurup. Byen har en hyggelig gågade, med mere end 20 specialbutikker, populær svømmehal samt kurbad og en 18-hullers golfbane.

Huset indeholder entre/fordelingsgang med loft i kip. Køkken med hvide elementer med direkte udgang til terrasse. Køkkenet er i åben forbindelse med stor spise og opholdsstue med brændeovn, loft i kip og store vinduespartier i gavlen hvorfra der er udgang til stor træterrasse. Fra stuen er der adgang til et af husets 3 soveværelser. Endvidere adgang til hems. Stort lækkert badeværelse med spabad, bruseniche og vask i skabsarrangement samt adgang til mindre sauna. 2 soveværelser begge med loft i kip og 2 skabe i hver.

Inventar medfølger m.u.a. enkelte personlige effekter

Huset har aldrig været udlejet. Udlejningstilbud foreligger forhør nærmere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hannesvej 20 , 7770 Vestervig1.275.000 kr.15.938 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.645 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 80 ㎡Grund: 896 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2005

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x