Harekærvej 17, 4623 Lille Skensved

4623 harekaervej 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Naturskønt, hyggeligt landsted tæt ved Ejby

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/4 – klik på billede –

Vil I bo et sted, hvor I kan leve tættere på naturen og være selvforsynende med frugt, grøntsager & kød og samtidig bo tæt ved den hyggelige by Ejby.

Østervang Gaard er den perfekte bolig til en visionær børnefamilie, som drømmer om selvforsyning og et liv på landet. Med en grund på 50.000 m², egen eng, skov og en sø, får I masser af plads til at udforske og nyde naturen sammen. Skoven er indhegnet, så jeres egne dyr kan græsse ved søens bred.

Østervang Gaard har fungeret som velbesøgt mosteri, kursuscenter og bryggeri. Og med et drivhus på 700 m² kan I desuden dyrke jeres egne afgrøder, som kan sælges direkte via den smukke gårdbutik. Lagerrum i forbindelse med gårdbutikken og en stor lade. Der er også værksted for enden af bygningen..
Æblehaven består af 45 æbletræer, hvoraf halvdelen er forskellige spiseæbler og den anden halvdel er blandt de bedste engelske cidersorter.

Ejendommen ligger ved Køge Ås, på en gammel jernalderboplads der blev udgravet af Køge Museum i år 2000. Fundene ligger nu på Køge museum. Det er danmarkshistorie, lige uden for jeres dørtrin.

Huset blev renoveret i 2010 og har en rummelig bolig på 180 m², omgivet af en stor uforstyrret have, hvilket giver masser af plads til jer og måske jeres børn? Beboelsen har 2 stuer en suite, 4 soveværelser, badeværelse med brus og kar, samt spisekøkken.

Et liv på Østervang Gaard er en unik mulighed for at leve det liv på landet, mange drømmer om. Tæt på naturen, cykelafstand til skole og daginstitutioner, indkøb. Ca. 10 minutter i bil til Køge og kun ca. 40 minutter i bil til København.

Velkommen til Østervang Gaard….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Harekærvej 17 , 4623 Lille Skensved5.995.000 kr.31.022 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.631 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 180 ㎡Grund: 53369 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1914

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x