Harestien 240A, 4970 Rødby

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skønt hus ved Lalandiacentret

6 personers hus i 2 plan – Selve huset rummer stue med spiseplads, sofagruppe med bl.a. 3 personers sofa, som også kan bruges som sovesofa samt 2 lænestole, så der er plads til at hele familien kan slappe af efter mange timer i badeland. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Badeværelset ligger også i stueplan. Derudover har huset en første sal der rummer 2 værelser. Det ene med 4 sovepladser og det andet med 2 sovepladser. Solrig terrasse, hvor I kan nyde masser af sol.
Lalandia som byder på stort vandland med bassiner til store og små og masser af rutsjebaner. Lalandia centeret byder på meget andet end vandlandet bl.a. Monky Tonky legeland, badminton, bowling, minigolf, fitnesscenter, skøjtehal og biograf, så du kommer bestemt ikke til at kede dig under et ophold i Lalandia.
Når sulten melder sig, byder centeret på flere spisesteder samt supermarked til at handle i og evt. selv lave mad i huset. Når vejret tillader det, er der ikke langt til stranden.
Husets lejeindtægt i 2022 lå på omkring kr. 89.000
Køb af et hus ved Lalandia, er næsten som at købe et almindeligt sommerhus, men så alligevel ikke:
Hvert hus har selvstændige ejere, og ejer betaler ejendomsskat, ejendomsværdiskat, el, vand mv. som på et almindeligt fritidshushus, dog er husforsikringen indeholdt i fællesudgiften. Der er udlejningsaftale på huset når du køber det, men det er frivilligt om man vil leje huset ud.
Der er pligt til medlemskab af grundejerforeningen, som passer græsplænen og de grønne områder.
Ejer vedligeholder selv huset inde og ude. Medlemskabet af grundejerforeningen giver adgang(årskort) til badeland.
Lalandia A/S styrer udlejningen af huset efter en turnusordning, så alle ejere af samme hustype næsten får samme lejeindtægt.
Lalandia sørger for alt omkring udlejningen samt slutrengøring. Lalandia har en serviceafdeling, hvor de tilbyder alle reparationer-/vedligehold….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Harestien 240A , 4970 Rødby895.000 kr.14.793 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.276 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 62 ㎡Grund: 86 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1988

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x