Harløsevej 280, 3400 Hillerød

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Elegant og rummelig villa med parklignende have – 5 minutter fra Hillerød

På en stor solfyldt grund i naturskønne Harløse ligger denne flotte og energivenlige villa, som nu kan blive jeres. Villaen byder på 187 m2 bolig, og hertil kommer et stort uudnyttet loftsrum med mange anvendelsesmuligheder. Høje ranke træer og frodig randbeplantning omkranser den parklignende have, hvor I kan nyde udendørslivet fuldstændig ugeneret. Omgivelserne er naturskønne, og der er er et flot kig over åbne marker fra altanen på første sal.

Villaen er opført i 2007 i en klassisk byggestil med sprossevinduer, rødt, halvvalmet tegltag og charmerende tagkviste, der falder harmonisk ind i de landlige omgivelser. Huset er fuldstændig indflytningsklart, og nyere opdateringer tilføjer ekstra moderne komfort. Der er blandt andet badeværelser fra 2022 og 2023, og der er kommet luft-til-vand varmepumpe i 2021. Bemærk desuden, at der i køkkenet er Grohe Red kogevandshane. Ejendommen har energimærke A2010.

Planløsningen er moderne og familievenlig med et stort sammenhængende opholdsmiljø i stueplan. Indfaldslyset er generøst, og der er fra stue og alrum udgang til den store terrasse i husets vinkel. Der er badeværelser på begge etager og i alt tre gode værelser i tillæg til det store uudnyttede loftsrum. Der medfølger desuden carport med værksted og loftsrum.

Området er stille og fredeligt, og I får let adgang til den skønne natur i Æbeltholt Skov. På få minutter kan I være i Hillerød centrum, og der er ligeledes hurtig adgang til motorvejen med forbindelse mod København.

Ring til EDC og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Harløsevej 280 , 3400 Hillerød4.695.000 kr.24.453 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.098 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 187 ㎡Grund: 1437 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2007

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x