Havlundsvej 38, 8250 Egå

8250 havlundsvej 38 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

DRØMME MULIGHED PÅ UNIK PLACERING

Når det kommer til den helligste tid af alle, nemlig hverdagen og de forlængede weekender, hvor vi alle søger efter at sætte tempoet ned og lade dagene flyde sammen, kan man næppe forestille sig et mere ideelt setup end her på Havlundsvej 38 i Aarhus-bydelen Skæring. Det hyggelige og autentiske hus ligger nemlig på en koteletgrund i første parket til vandet, og herfra pirres sanserne ustandseligt med lyden af bølgerne, der brydes mod kysten, og duften af det salte havvand. Her kan drømmen om familiens nye hverdagsbase indfries i de mest fantastiske rammer – en unik mulighed for at bygge nyt. Det er fredag eftermiddag, og efter en lang uge i hverdagens stress og jag kan kursen endelig sættes mod det lovpriste refugium, der ligger lige ud til kysten og Kalø Vig. Det er som balsam for sjælen at sidde på den velplacerede terrasse med den rygende morgenkaffe, mens dagens første stråler danser hen over vandoverfladen og kærtegner huden. Nuancerne er evigt foranderlige, og kulissen ændrer sig i takt med årstidernes skiften på den ugenerede grund, der omgives af frodig beplantning. I løbet af dagen er der liv på stranden såvel som ude på vandet, og man fristes til at begive sig ud på lange spadsereture på nøgne fødder i det bløde strandsand, tage en dukkert og slå smut. På de sene sommeraftener, efter mørkets frembrud, kan I ane lysene i Aarhus, og der er da heller ikke andet end 11 kilometer ind til Smilets By med de uanede tilbud inden for kulturliv, gastronomi og shoppingmuligheder. Helt så lang behøver turen dog ikke være for at proviantere til hverdagen, for kun to kilometer fra hoveddøren er der indkøbsmuligheder og skole. Grunden og huset ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen, så her er ro og fred. Det charmerende, blåmalede fritidshus fremstår med masser af sjæl og autenticitet, og det åbne opholdsrum med køkken, stue og udestue orienterer sig mod vandet. Talrige vinduespartier lukker oceaner af lys inden døre, og den dobbelte terrassedør slås op på vid gab og forener inde og ude. Ydermere er der et soveværelse, et gennemgangsrum og et badeværelse med brus foruden et par integrerede skure til opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havlundsvej 38 , 8250 Egå10.998.000 kr.182.539 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.020 kr/mdrFritidsbolig/HelårsgrundEnergimærke: GStørrelse: 55 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1958Sidste tilstandrapport er fra: 2023-01-18 check den her

Havlundsvej 38, 8250 Egå

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Unik beliggenhed med panoramaudsigt!

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/1 – klik på billede –

I første række til vandet i det populære Skæring Strand ligger dette ældre sommerhus på en rolig placering, væk fra vejen. Sommerhuset ligger helt privat for enden af en lukket vej og med en helt enestående udsigt til Kalø Vig, Mols og til Aarhusbugten.

Sommerhuset ligger få meter fra vandet og er omgivet af skønne grønne arealer og beliggende på en regulær grund på 1.000 kvm, som er helt oplagt til at bygge sin nye drømmevilla på. Havlundsvej er beliggende i delområde 5 under lokalplan 1108, hvilket betyder, at man må bygge i 6,5 meters højde og med en bebyggelsesprocent 25 %.

Desuden ligger huset i kort afstand til Skæring Skole, indkøbsmuligheder, offentlig transport samt motorvejsnettet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havlundsvej 38 , 8250 Egå10.998.000 kr.182.539 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.913 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 55 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1958