Havrevænget 41A, 6990 Ulfborg

6990 havrevaenget 41a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet villa på lukket villavej

Velindrettet og fritliggende mindre villa med god beliggenhed på lukket og børnevenlig villavej i område med gode stiforbindelser i Ulfborg. I gå-/cykel-afstand til skole og idrætshal.
Ulfborg er en særdeles velfungerende by, der udover daginstitution, skole, idrætshal ligeledes har anlægget med sin smukke natur og legeplads, og derudover byder på flere gode indkøbsmuligheder.

Villaen fremtræder udvendigt med teglsten, bølgeeternittag, nyere og vedligeholdelses-venlig gavl-beklædning og nyere plast termo-vinduer/dør. Tilhørende carport/udhus i træ og med stålplader på tag. Fin vestvendt lukket have med fliseterrasse.

Er indrettet med entre, her med praktiske klinker, mellemgang/bryggers – lyst badeværelse med gulvvarme. Rummelig køkken/alrum med spiseplads, klinkegulv og i åben forbindelse med stuen, hvor der er udgang til terrasse – soveværelse og 2 værelser med laminat-gulv.

Velegnet som senior-bolig eller til de unge førstegangs-købere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havrevænget 41A , 6990 Ulfborg725.000 kr.7.115 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.123 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 100 ㎡Grund: 750 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-09 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x