Havrevej 4, 7120 Vejle Øst

7120 havrevej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Villa med veludnyttet planløsning

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/4 – klik på billede –

Velkommen til denne velholdte villa, perfekt beliggende på et lukket vænge i det charmerende område Engum. Her kan du nyde den skønne natur og tage hyggelige gåture lige uden for døren.

Villaen byder på en ideel beliggenhed med skolen, der kun er 200 meter væk og strækker sig til og med 6. klasse. Engum ungdoms- og idrætsforening er også inden for rækkevidde og tilbyder et væld af aktive fritidsaktiviteter. For dagligdagens fornødenheder ligger Bredballe kun cirka 8 minutters kørsel væk med folkeskoler og privat skole, daginstitutioner og dagligvarebutikker.

Ved ankomst til villaen mødes du af en indbydende entre, der straks giver et varmt velkomstindtryk. Boligen er optimalt indrettet for at maksimere udnyttelsen af hver kvadratmeter, så der ikke er spildplads i hjemmet. Du får således hele 4 værelser plus en voksenafdeling.

Det store køkkenalrum og stuemiljø er hjertet af hjemmet og er perfekt til hyggelige stunder med familie og venner. Køkkenet er lettere tilbagetrukket, så du ikke behøver at klare opvasken lige efter aftensmaden i en travl hverdag.
Skulle du på en af de kølige vinteraftner, ønske at skabe lidt ekstra hygge stemning, kan du tænde op i brændeovnen som du både kan nyde fra spisebordet med gæsterne eller fra sofagruppen.

Den direkte adgang til den store flisebelagte terrasse gør det nemt at nyde udendørs livet på de solrige dage. Falder duggen, kan du trække dig ind under den ene af de overdækkede terrasser, mens du samtidig kan nyde den nemme og velholdte have.

Voksenafdelingen er bestående af eget badeværelse, soveværelse med store indbyggede skabe og udgang til haven. Derudover byder villaen på fire velproportionerede børneværelser, som hver giver mulighed for personligt rum og komfort. Et ekstra badeværelse tilføjer praktisk funktionalitet til familiens daglige rutiner.

Tilknyttet villaen er en stor dobbelt garage med elektriske porte og plads til to biler, her er der samtidig plads til opbevaring eller en lille havefest. Du har samtidig et stort lukket skur, ideelt til opbevaring af cykler og haveredskaber.

Villaens optimale indretning tilbyder den perfekte balance mellem privatlivets fred og samvær, og giver hver beboer deres egen personlige plads, alt sammen kun en kort køretur på 15 minutter fra Vejles pulserende byliv. En ideel bolig for familier, der ønsker at nyde både natur og bekvemmeligheder.

En villa der skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havrevej 4 , 7120 Vejle Øst2.795.000 kr.14.863 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.967 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 165 ㎡Grund: 1254 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-07 check den her

Havrevej 4, 7120 Vejle Øst

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn familievilla på lukket vænge i Engum med hele 5 værelser og 2 badeværelser

Skøn familievilla udbydes nu til salg med en planløsning, som vil tilfredsstille de fleste køberes behov. Her får du nemlig 165 m² beboelse samt 47 m² integreret garage med udhus. Grunden er plan og indbyder til leg og hygge, idet der både er tale om skygge og solpladser. Især de ugenerte terrasseforhold skal opleves.Området er Engum på privat fælles vej tæt på Engum børnehave og skole, kun ca. 100 m. – med adgang uden at skulle på offentlig vej. Desuden kort afstand til fritids- og sportsplads,…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havrevej 4 , 7120 Vejle Øst2.895.000 kr.16.115 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.637 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 165 ㎡Grund: 1254 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1998