Hejls Stationsvej 14, 6094 Hejls

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med plads til alle i naturskønne Hejls

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/11 – klik på billede –

Flyt ind i smukke rammer i Hejls og kom tæt på institutioner og naturen. Huset gennemgik en større renovering i 2021, hvor der blandt andet blev udskiftet vinduer i hele husets stueetage, efter de i 2011 blev skiftet på førstesalen. Derudover blev der i 2021 installeret et nyt Kvik-køkken, mens man også forkortede den store spisestue, så man i dag kan nyde godt af et soveværelse på stueetagen med direkte adgang ud til husets sydvestvendte terrasse. Stueetagen tæller også en hyggelig lys stue med synlige bjælker og ét af de to badeværelser, hvor det andet er at finde på første sal med bruseniche, badekar med løvefødder, gulvvarme og masser af opbevaringsplads. På den anden side ad gangen ligger fire lyse værelser.

Langs den ene side af huset får I en lang indkørsel med en carport til bilen, cyklerne og andre effekter. Og på den anden side ligger en skøn have, der emmer af hygge. Her er terrasse med udgang fra soveværelset og spisestuen, en bålplads til weekenderne med snobrød og skumfiduser og plantekasser til de grønne fingre.

Huset ligger på en hyggelig villavej i et stærkt lokalsamfund. Ikke mange minutter derfra har I børnehaven, og skal børnene i skole, går der en gratis bus til den nærmeste i Sjølund. Derudover har I kun tyve minutter til Kolding midtby, og trækker en tur ud i naturen, ligger både Hejlsminde Strand og Trappendal Strand en kort køretur væk. Smukke Hejls Nor med sine broer, pontoner og sivskove er også tæt på og ideel til en søndag eftermiddag i det blå….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hejls Stationsvej 14 , 6094 Hejls1.395.000 kr.7.480 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.014 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 189 ㎡Grund: 910 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1977

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x