Helnæsvej 5, 5683 Haarby

5683 helnaesvej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Idyllisk ejendom tæt på Helnæs

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/3 – klik på billede –

Velkommen til denne imponerende villa beliggende i det idylliske område Helnæs, hvor natur og ro forenes. Helnæs er kendt for sin betagende natur, charmerende atmosfære og unikke muligheder for friluftsliv.
Denne rummelige villa strækker sig over 249 m2 og byder på en vinkelformet stue med direkte adgang til køkkenet, hvilket skaber en åben og indbydende atmosfære. På første sal finder du 3 lyse og rummelige værelser, der tilbyder komfortabel og privat indkvartering til hele familien.
Med 2 badeværelser og et gæstetoilet er der rigelig plads til alle familiemedlemmers behov. Villaen byder også på disponible rum i kælderen, der kan tilpasses efter behov og ønsker, hvilket giver mulighed for ekstra opbevaringsplads eller hobbyområder.
Udenfor finder du en skøn have, der inviterer til udendørs aktiviteter, afslapning og hyggelige stunder med familie og venner. Med denne villa får du ikke kun et hjem, men også en mulighed for at leve det gode liv i et fantastisk område som Helnæs.

Blot få minutter fra ejendommen ligger Ebberup, hvor der både findes en SPAR købmand, skole og børnehave på samme grund, så børnene kan gå fra helt små til og med 9. klasse uden at flytte skole. Derudover er der også foreningsliv med bl.a. fodboldklub i Ebberup.

Indenfor få km fra ejendommen findes både strande og skove til at komme ud at mærke naturen.

Kunne denne villa være noget for dig?

Så kontakt EDC Assens for en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Helnæsvej 5 , 5683 Haarby1.300.000 kr.4.552 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.637 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 249 ㎡Grund: 1461 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1954Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-17 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x