Helstrupvænget 72, 7400 Herning

7400 helstrupvaenget 72 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Gennemført familievilla for enden af lukket gade

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/4 – klik på billede –

Her er tale om en rigtig rummelig 2021 villa på 181m2 beboelse – der er plads til familien med 3 børn, eller de der har brug for flere hjemmearbejdspladser. Huset har nemlig 5 værelser, hvilket ikke ses ofte. Ud over det, har huset det, de fleste gerne vil have på tegnebrættet, når de skal bygge nyt, nemlig både viktualierum og walk-inn closet. Du får også den populære børne- og forældreafdeling med hvert deres badeværelse og endda dobbelt brus i voksenafdelingen. Du får også et dejligt bryggers, med plads til familiens overtøj. Herfra kan du gå ud husets store dobbelt garage, på hele 63m2 med epoxy gulv og gulvvarme.
Huset er tegnet med en vinkel mellem køkken/alrum og stue, hvilket giver god mening i forhold til husets placering på grunden, og det giver en lækker effekt med lofter til kip indvendigt. Inventeret i huset er fra HTH, brygges og badeværelser er med hvidlakerede låger og køkkenet er med smukke egetræs lamellåger på fronten. Generelt er der ikke mange standardløsninger i huset, og det praktiske er samtidig tænkt ind i det.
Haven fanger solen på de fleste tider af dagen, og der er blandt andet overdækket terrasse, som især er god til de varme sommeraftener, eller til grillen når det regner.
Helstrupvænget er skønt og sikkert – Der er plads på gaden og i midten af gaden er der stort legeområde, hvilket de fleste udstykninger ikke giver plads til.
Der er stisystemer til byens institutioner og indkøb….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Helstrupvænget 72 , 7400 Herning3.795.000 kr.18.404 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.338 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 181 ㎡Grund: 938 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2021

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x