Henriettevej 2, 5550 Langeskov

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Mulighedsrig ejendom

På en central placering i Langeskov udbydes nu denne villa, hvor du har mulighed for at drive erhverv. Langeskov er geografisk beliggende øst for Odense og ligger velplaceret i forhold til alle hverdagens fornødenheder både indkøbsmuligheder, flere skoler og daginstitutioner – foruden et aktivt idrætsliv. Ydermere får du med en placering i Langeskov let adgang til motorvejsnettet uden at være generet af den til dagligt. Fra den lokale togstation kan du nå Odense banegård og Nyborg station på blot 11 minutter. Ejendommen indeholder 107m2 fordelt på stueetage og 1.salen. Ejendommen er indrettet med indgang fra både for og bagside, hvilket betyder der er mulighed for at lave separat indgang til både stueetage og 1. sal og holde disse adskilt. I Stueetagen finder vi stort butikslokale, køkken, entré og toilet. Første salen er indrettet med to disponible rum, toilet og et areal hvor der tidligere har været køkken. Grunden på 252m2 er i dag anlagt med asfalt og har primært fungeret som parkeringsplads. Ejendommen er det oplagte valg til privat servicevirksomhed, men kun fantasien sætter grænsen for anvendelsesmulighederne ejendommen har at byde på. Har ovenstående vakt din interesse, kan vi kontaktes på 6618 0099 – vi glæder os til at høre fra dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Henriettevej 2 , 5550 Langeskov4.745.000 kr.27.428 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.531 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 107 ㎡Grund: 252 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1927Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-01 check den her

Henriettevej 2, 5550 Langeskov

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Ejendom med muligheder

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/8 – klik på billede –

Går du og drømmer om at drive dit eget erhverv men mangler stedet at gøre det fra – Så se med her på Henriettevej 2 i Langeskov.

Her finder du en ejendom med masser af muligheder, om du vil starte din egen frisørsalon, skønhedsklinik, fysioterapeut, eller renovere det til en bolig, så er Henriettevej 2 et godt bud på det hele.

Har du kreativiteten, så har vi boligen med mulighederne til dig.

Boligen er placeret centralt i Langeskov, tæt på alting, med nem adgang til offentlig transport, det fynske motorvejsnet, skole og indkøbsmuligheder.
Langeskov er en let tilgængelig by med et skønt lokalsamfund, attraktive omgivelser og vækst i form af nybyggerområdet, Langeskov Nord.

Ejendommen byder på 107 kvm. fordelt på 2 plan.
I stueplanen findes det nuværende erhvervsmål hvor der er indrettet frisørsalon med god plads og store åbne vinduer.
Derudover findes der et the-køkken, et toilet og entré samt trappe til 1. salen.

På 1. sal finder du 2 nuværende depotrum. Her har du mulighed for at sætte dit eget præg og renovere det til en lejlighed som du selv kan benytte. Her kan der etableres et køkken og laves en fin lejlighed med toilet, stue og soveværelse. Du vil være tæt på erhvervsmålet, oplagt til, hvis du er selvstændig.
Hvis dette ikke er behovet, kunne 1 sal også blive til et yderligere lokale benyttet efter erhvervets behov.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, og byder på mange muligheder, hvor du kan bygge dine egne rammer i bolig, eller drive dit eget erhverv efter ønske.

Skal du ud til et spændende kig og se Henriettevej 2, så ring til os på tlf. 65382317 – Så står vi klar med en frem-visning eller flere informationer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Henriettevej 2, 5550 Langeskov895.000 kr.8.364 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.260 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 107 ㎡Grund: 252 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1927