Herredsvejen 79, 9632 Møldrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fantastisk villa med masseovn

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/4 – klik på billede –

Denne villa er velbeliggende i oplandsbyen Bjerregrav, kun 20 min. Fra Viborg, 20 min. Fra Hobro og 45 min. til Ålborg og Århus, dermed sagt er villaen beliggende tæt på flere større byer. Bjerregrav er en aktiv landsby, der er både friskole, indkøb, børnehave, dagplejer, hundeskov, børneskov og ældrecentre. Kort sagt er der mange muligheder for at være en del af det sociale netværk, der som sagt er i denne fine landsby.

Villaen indeholder: Dejlig lys entré med god plads, et flot og enkelt gæstetoilet, baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dernæst er der et flot køkken, hvor der er plads til en stor spiseplads, derfra er der udgang til terrassen samt villaens skønne have. I køkken/alrummet er der en masseovn, som er villaens opvarmningskilde. Denne er velplaceret og kan nemt gøre huset dejligt varmt. Alrummet er i åben forbindelse til stuen, hvor der er en hyggelig stue med brændeovn og en smuk trappe til 1. salen. Fra stuen er der også åben forbindelse til et kontor.
1. salen byder på: flot badeværelse med brus, dernæst er der et godt soveværelse med hems, samt to gode børneværelser, hvor der yderligere er en hems i det ene børneværelse.

Villaen er meget charmerende og er særdeles velholdt samt der er en yderst god atmosfære i huset.

Kom og oplev denne fine villa og den hyggelige have, hvor man kan gå på opdagelse i alle de fine rum sælger har skabt.

Vi glæder os til at vise dig rundt.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Herredsvejen 79 , 9632 Møldrup1.395.000 kr.12.088 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.356 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 242 ㎡Grund: 1629 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1936Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-20 check den her