Herslevvej 25, 5900 Rudkøbing

5900 herslevvej 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hestehold eller blot god plads

Landejendom med flot udsigt over marker, Lindelse mølle og et fint bakket landskab. Skal der være hestehold, får eller bare god plads. Mulighederne er mange på denne ejendom beliggende kun 10 minutters kørsel fra centrum af Rudkøbing.
Dele af værkstedsbygningen er i år 2000 ombygget med sauna, spa og motions-/hyggerum. Foruden dette er en del af bygningen indrettet til guldsmedeværksted med diverse udsugning mv. Huset er placeret på en stor naturgrund hvor der tidligere har været hestehold.

Ejendommen indeholder i stueplan: Stor entre med trappe til 1. sal. Badeværelse med brus. Stort køkken/alrum med udgang til dejlig sydvendt udestue. Soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse. Viktualierum, depotrum og bryggers.
1. sal byder på 4-5 soveværelser, afhængig af om man ønsker det ene værelse i gavlen benyttet til en hyggelig stue. Badeværelse.

Huset byder således på ialt 5-6 soveværelser og med badeværelset i spaafdelingen er der ialt 4 badeværelser, så dem burde der ikke være kamp om.
Endvidere en masse udhus/vognportsplads til gør det selv folket. Ejendommen opvarmes med pillefyr og brændeovn.
Ejendommen udlejes idag via Airbnb….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Herslevvej 25 , 5900 Rudkøbing75.000 kr.80 kr/㎡Ejer Udgifter: 123 kr/mdrLandejendomEnergimærke: GStørrelse: 251 ㎡Grund: 65252 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1986

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x