Hestlundvej 19, 7323 Give

7323 hestlundvej 19 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velkommen til Egsgård med ca. 3,5 ha. jordtilliggende. Hvoraf ca. 1,3 ha. udgør tørv og mose lod som ligger ca. 1,5 km. fra ejendommen.

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/3 – klik på billede –

Ro, sjælefred og udsigt til marker og åbne vidder – tænk at komme hjem til det, hver dag, efter en lang dag på jobbet.
-her kan man få opfyldt drømmen om at bo på landet med heste, får eller geder. Stadig er man så tæt ved byen at man kan nyde glæde af alle byens faciliteter, som er beliggende kun 4,5 km. fra ejendommen.
En ejendom hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg, og gøre det til sit eget.
Ejendommen er indrettet med stort bryggers, hvor der er mulighed for at have godt med overtøj. Bryggerset er belagt med klinker og varme i gulvet. Videre fra bryggerset er der dels et rummeligt badeværelse, som har lyst skabsarrangement og klinker med varme. Der er her mulighed for at have vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der også indgang til køkken og stue.
Køkkenet er fra 2015 og med nyere lamineret bordplade. Køkken alrummet er med synlige bjælker, og dels belagt med mørke klinker med gulvvarme og dels med massivt trægulv. I stuen er der brændeovn fra 2019, som giver en hyggelig og dejlig varme ud til hele rummet. Gulvet i stuen og køkkenet er isoleret med 25 cm. under gulvet. Der er også opsat en luft til luft varme pumpe i stuen, som kan benyttes efter behov.
1. salen er indrettet med 2 gode værelser og soveværelse. Soveværelset er lyst og med stort indbygget skab samt en god udsigt til marker, et dejligt syn at stå op til.
Værelserne kan nemt anvendes som børneværelser eller som kontor.

Til ejendommen er der flere udhusbygninger, heriblandt 317 kvm. hal som tidligere har været anvendt til grisestald. Derudover er der 189 kvm. lade som tidligere har været brugt til foder. Begge disse haler er i dag bygget sammen under samme tag.
Derudover er der henholdsvis 144 kvm. og 108 kvm. haler som nemt kan bruges til diverse hobby brug.

Fakta om ejendommen:
Der er skiftet vinduer i ejendommen i 2021 samt terrassedør med sydøst er skiftet i 2022.
Ejendommen varmes op med oliefyr, sælger bruger dog brændeovn og luft til luft varmepumpe til meget af opvarmning.
Ejendommen er tilsluttet et mindre fælles privat vandværk som hedder Bøllund Vandværk, hvor der i alt er 9 husstande, herunder forsamlingshuset. Eget spildevandsanlæg. Skal ændres ved udvidelse ikke ved ejerskifte
Brændeovn i stue er produceret i 2019.
Sælger gør opmærksom på at der kun er ca. 2,2 Ha jord ved matriklen som ejendommen er beliggende på 6a. De resterende 1,3 ha udgør tørv og mose lod som ligger ca. 1,5 km. fra ejendommen.
Der vil blive udarbejdet en bygningsrapport/tilstandsvurdering ved indgåelse af handlen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hestlundvej 19 , 7323 Give745.000 kr.3.371 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.883 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 155 ㎡Grund: 35366 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-16 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x