Hiort Lorenzens Vej 35, 6100 Haderslev

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot villa med god plads

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/5 – klik på billede –

Med en utroligt fordelagtig beliggenhed i den attraktive Nordby, på Hiort Lorenzens Vej 35, kan den pladskrævende familie nu overtage denne 182 m2 store villa med hele 110 m2 kælder.

I kommer til at bo i det stille og bynære boligkvarter, med kort afstand til alle indkøbsmuligheder samt byens sportsfaciliteter så som idræts- og svømmehal finder I alt sammen i nærområdet mindre en 700 meter fra adressen. Skole og børnehave/vuggestue er endvidere også at finde i kort gåafstand fra huset.

Ejendommen er opført i 1948 og fremstår moderniseret og indflytningsklar. Huset præsenterer sig i tre etager med en flot og markant rødstensfacade. Taget er fra 2019 hvorfor man her ikke skal beregne en stor omkostning de næste mange år.

I stueplan træder I over dørtærsklen til jeres nye hjem og oplever straks den overskuelige og veldisponerede planløsning, der byder på en entré med trappeadgang til de øvrige etager. Videre finder I et stort køkken alrum som udfolder sig med stilrent, i lyse farver, rigelig skabsplads. Slutteligt findes der i stueetagen en stor stue, to soveværelser samt det første at husets to badeværelser.

På førstesalen gemmer der sig tre indretningsvenlige værelser, og et stort nydeligt badeværelse med en bruseniche. Altså i alt hele fem gode værelser fordelt på ejendommens to etager.

I kælderen kan I se frem til brugbare bonuskvadratmeter i form af fem disponible rum, som er indrettet med henholdsvis et hobbyværksted, et depotrum, et praktisk vaskerum med mulighed for at installere en vaskemaskine og en tørretumbler, samt en fin garage og to mindre disponible rum.
Her er der tilmed separat udgang til gårdspladsen. Som Prikken over i`et er den skønne have anlagt med en græsplæne og et pragtfuldt terrassemiljø, hvor I kan placere både havemøbler og grill….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hiort Lorenzens Vej 35 , 6100 Haderslev1.995.000 kr.9.027 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.671 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 182 ㎡Grund: 1100 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1948Sidste tilstandrapport er fra: 2020-09-16 check den her