Hjallesevej 13 0, 5000 Odense C

5000 hjallesevej 13 0 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Indflytningsklar 2-værelses city lejlighed

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/4 – klik på billede –

Særdeles veludnyttet og indflytningsklar 2-værelses city lejlighed på fantastisk bynær beliggenhed i starten af Hjallesevej.

Fra lejligheden er der ca. 800m på gåben til starten af gågadenettet i Odense midtby og endnu kortere til letbanen, som kører lige rundt om hjørnet. Lukningen af Thomas B. Thriges Gade og Albanigade har flyttet byen meget tættere på.

Du har få minutter på gåben til Eventyrhaven og Munke Mose, samt 30 sekunder til indkøb. Lejligheden er meget lys og fremstår generelt moderniseret og indflytningsklar. Kvadratmeterne er super godt udnyttet, så lejligheden føles en del større end de oplyste kvadratmeter, hvorfor lejligheden helt klart skal opleves på en fremvisning.

Lejligheden indeholder en mindre separat entré med plads til sko og overtøj. Derfra er der adgang til stuen, som har plads til både sofaarrangement og spisebord. Her er der pæne gulve, højt til loftet og et dejligt lysindfald.

I åben forbindelse til stuen er der et lyst køkken med god plads til udfoldelse af de kulinariske evner. Videre I lejligheden er der et soveværelse placeret roligt mod baggården. Her er der plads til både stor seng og skabe. Afslutningsvis er der i lejligheden et stort og pænt badeværelse med separat bruseniche.
I denne gode og veldrevne ejerforening er der en hyggelig fælles have.

Vi fremviser alle ugens dage og glæder os til at fremvise dig denne flotte lejlighed…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjallesevej 13 0, 5000 Odense C1.395.000 kr.31.000 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.312 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 45 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1885

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x