Hjejlevej 4, 6980 Tim

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot parcelhus i Tim by!

Velkommen til denne særdeles velholdte villa, som er en oplagt mulighed for dem, der leder efter et dejligt hjem i Tim!
Denne villa er beliggende i et populært og roligt kvarter med kort afstand til den nye Tim Skole med overbygning til 9 klasse, nye børnehave, Tim Hallen, Shell og Dagli´Brugsen. Derudover er nærområdet præget af flot natur med store skove, grønne arealer og masser af muligheder for et aktivt udeliv. Her er også nem adgang til offentlig transport i form af både bus og tog.

Yderst præsentabel bolig
Her er du ikke i tvivl. Dette hjem er blevet elsket og plejet af dens nuværende ejere, hvorfor boligen fremstår i en yderst velholdt stand, så du i princippet kan flytte direkte ind uden de store bekymringer. Boligen indeholder dog også rigtig gode muligheder for udvidelse og tilpasning, så du kan skabe dit drømmehjem. Måske du ønsker et stort køkken/alrum med åben forbindelse til stuen? Måske ønsker du at sløjfe den oprindelig entré og etablere et gæstetoilet? Mulighederne er mange, og du kan tilføje det ekstra rum eller den ekstra plads, du har brug for, for at få plads til din livsstil og din families behov. Når du træder ind i huset, vil du blive mødt af et praktisk bryggers med god plads til vaskefaciliteter, et funktionelt køkken med alle de nødvendige apparater, opbevaringsplads og bordplads til at tilberede lækre måltider. Her er også et lille spiseområde ved siden af ??køkkenet, der er perfekt til hurtige måltider eller morgenmad. Endvidere vil du blive mødt af 3 gode værelser, 1 kontor med en skrivebordsplads, der er perfekt til hjemmearbejde eller studier, et fint badeværelse med både badekar og bruseniche samt en stor og hyggelig stue. Herfra er der udgang til den skønne udestue.

Skøn og nem have
Den fine og velplejede have er perfekt til at slappe af og nyde frisk luft med familie og venner. Der er masser af plads til at spille spil og grille på den skønne terrasse, der ligger i forbindelse med den dejlige udestue. Derudover er der også en carport med plads til bilen, samt et værksted og redskabsskur.
Alt i alt er denne bolig en fremragende mulighed for enhver, der søger et rummeligt, bekvemt og velbeliggende hjem med gode muligheder for at sætte sit eget præg på indretning, materialer mv.
Ring til os i dag for at aftale en fremvisning, og se, om dette hjem er det rigtige for dig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjejlevej 4 , 6980 Tim795.000 kr.5.139 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.542 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 152 ㎡Grund: 924 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973

Der er ingen anmendelse på “Hjejlevej 4