Hjejlevej 4, 8410 Rønde

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummeligt sommerhus i strandkanten ved Følle

Fred, ro og smuk natur med udsigt over vandet og tæt på Rønde.Drømmer du om et fristed væk fra byen, hvor det handler om kvalitetstid med dem, du holder af? På cirka en halv time kan du komme fra Aarhus travle gader til din nærmest private sandstrand. Sommerhuset ligger i første række, og grunden strækker sig helt ned til vandkanten. Det er oftest kun dine få naboer, der også bruger stranden – og freden og roen gør det meget nemt at slappe af her. Og oplevelserne står i kø, når du er klar til det.FØLLE VIG – Cirka 30 minutter fra Aarhus C finder du et af de mest charmerende sommerhusområder i hele Danmark.

De hyggelige halv- og helårsresidenser rejser sig fra kyststrækningen op mod Rønde, og på de skrånende grunde – et godt stykke fra hverdagen – er det, som om boligerne bliver tilskuerpladser i et amfiteater, hvor havet er scenen. Her udspiller handlingen sig med badeglade børn, der boltrer sig i bølgen blå og går på krabbejagt, og lidt længere ude kan du se surfing, vandski og andre maritime udfoldelser. Mod sydøst rejser Mols Bjerge sig som bølger i grønne nuancer, mens Kalø Slotsruin mejsler sig ind i billedet og minder om en tid før vores. Jollerne vugger stille frem og tilbage på den rolige vandoverflade, og de naturskønne og historiske rammer får dig helt ned i gear.Ferie i strandkantenNår du drejer fra motorvejen, har du kun ca. 5 minutter ned til sommerhuset.

Kør blot efter duften af saltvand og lyden af bølger, der slår ind over stranden. Det sidste stykke vej er en privat grusvej, som du deler med de fem andre huse, der ligger her i strandkanten, hvor man ikke ville kunne få lov at bygge nyt i dag. Grundejerforeningen sørger for, at badebroen kommer i vandet, og at fællesområderne bliver holdt. Her er blandt andet et grønt areal, hvor man kan spille bold.Når du har parkeret bilen i den rummelige indkørsel, er der dømt ferie.

Du kan altid starte med en dukkert i det klare vand få skridt derfra. Mens badegæsterne fra de større sommerhusområder samler sig længere henne ad kysten, er du ganske ugeneret her. Og det er næsten som at have et privat stykke strand. Hvis fryseren løber tør for is, kan du og familien slå sten-saks-papir om, hvem der henter frosne forsyninger i kiosken ved den velbesøgte Følle Strand. Over morgenmaden kan I sammen planlægge dagen. Sandslotte på stranden, udforskning af naturen, oplevelser i hyggelige Ebeltoft, safari i Ree Park, forlystelser i Djurs Sommerland, tropiske planter i Randers Regnskov eller hajfodring i Kattegatcentret. Muligheder er der nok af. Og i Rønde – få minutters kørsel fra sommerhuset – finder du alt det, du behøver af indkøbsmuligheder, spisesteder og takeaway-tilbud.

Ugeneret og ubegrænset udsigt

Sommerhuset, der blev opført i 1997, er bygget ind i den skrånende grund med en yderst anvendelig underetage med fuld loftshøjde. Der er tale om to separate etager, som til sammen udgør 212 etagemeter med køkken-alrum, stue og badeværelse både oppe og nede, hvor du i det nederste badeværelse har spabad. Med tre fine værelser i stueplanet og tre gode, disponible rum i underetagen er her godt med plads til gæster og aktivitet.

Det hævede stueplan betyder, at du får endnu større glæde af udsigten i leverummene og på den overdækkede terrasse heroppe. Vuet strækker sig både vidt og bredt. Ud over vigen mod Skødshoved, det bakkede grønne kystlandskab og med Lighthouse på Aarhus Ø, der rager op i horisonten som pejlemærke for byen. Placeringen for foden af vigen betyder desuden, at du har aftensol ud over vandet, hvilket er med til at sætte stemningen, når du runder dagen af med en kølig sundowner.

Fordi huset er fuldmuret, kan du også sagtens tage en forlænget weekend her uden for højsæsonen. Så kan du tænde op for hyggen i brændeovnen og se til, mens vinden pisker skum på bølgetoppene. Bag sommerhuset har du desuden endnu en terrasse – en træterrasse bygget på toppen af skrænten, hvor et hyggeligt shelter giver ekstra sengepladser, når I har besøgende. Her kan lyden af vandet lulle dig i søvn, mens fuglenes morgensang kan give dig en blid vækning.Det er sjældent, at du kommer så tæt på kysten som her – især med et sommerhus af denne størrelse. Her kan du holde fri i strandkanten med en storslået udsigt over bugten og Mols Bjerge….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjejlevej 4 , 8410 Rønde6.750.000 kr.45.485 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.358 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 106 ㎡Grund: 1110 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1997

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x