Hjermvej 35, 7600 Struer

7600 hjermvej 35 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Indflytningsklar villa til hurtig overtagelse

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/8 – klik på billede –

Arkitekttegnet villa med en skøn have og carport. Beliggende tæt på Limfjordsskolen og børneinstitutioner, er det er ideelt sted for en familie. Desuden er Struer bymidte blot omkring 2 km. væk, hvor du finder et rigt udvalg af special – og dagligvarebutikker, kulturliv og ikke mindst et unikt havnemiljø. Der er desuden kort køreafstand til motorvejen, da Hjermvej 35 er beliggende i den sydlige del af Struer.

Boligen er i 1 plan med gode opholdsrum og fin værelsesafdeling, samt kælder ikke mindre end 7 disponible rum, viktualier rum, samt et toilet. Boligen står tom og fremstår nymalet, hvilken gør den klar til hurtig overtagelse og nem at flytte ind i.
Indenfor byder hjemmet på rummelige og lyse opholdsrum, hvor der er god forbindelse mellem det lyse køkken – alrum og stuen. Stuen er udstyret med en godkendt brændeovn og har et dejligt naturligt lys og gode indretningsmuligheder. Køkkenet er fra KVIK-køkken er velholdt og har rigelig skabs- og bordplads.
En indbydende entre fører til den skønne værelsesafdeling, der rummer et forældresoveværelse og to gode værelser, samt et badeværelse med dobbelt vask, badekar og bruseniche, så der er alt hvad man har brug for.

Udenfor venter en hyggelig og ugeneret have med masser af plads. Haven er hovedsaligt er udlagt i græs og prydet med mange store træer, der giver mulighed for at skabe flere skønne uderum til afslapning og leg.

Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske naturoplevelser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af specialbutikker, spisesteder, skole og uddannelsesmuligheder- alt sammen i kort afstand fra hjemmet. Ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjermvej 35 , 7600 Struer995.000 kr.5.615 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.663 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 124 ㎡Grund: 1661 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1953Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-05 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x