Hjøllundvej 4, 7361 Ejstrupholm

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Centralt belligende 2 plansvilla som egner sig godt til førstegangskøberen eller den lille familie

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/3 – klik på billede –

Her er den helt rigtige villa for evt. førstegangskøberne, eller den nystiftede børnefamilie der gerne vil bo tæt ved daginstitution, friskole, indkøb og ikke mindst den fantastiske natur der blot ligger få minutters gang fra villaen. Ydermere et meget fornuftigt prisleje, så der stadig er plads til at kunne tillade sig renoveringer og ændringer med tiden.
Bolig fra 1917 som er ombygget i 1975 og opført i røde sten på 169 kvm. Til villaen er der tilhørende udhus på 37 kvm, som i dag fungerer som fyrrum, derudover forefindes 33 kvm. overdækket carport med integreret udhus.
Villaen består af entré som leder videre til badeværelse med hvide klinker op ad væggene og er med hvidt skabsarrangement. Videre fra entréen er der lyst køkken med tilhørende mindre spidseplads.
Til villaen er der 2 stuer, hvor den første stue fungerer som spisestuen, som er dejligt lys og med godt lysindfald. Videre herfra er der opholdsstue som ligeledes er dejligt lys og har god udsigt, til markerne som ligger bagved villaen.
1. salen er indrettet med 2 gode værelser og soveværelse. Soveværelset er lyst og med indbygget skab samt en god udsigt til marker, et dejligt syn at stå op til.
Det ene værelse er med indbygget skabe og kan udnyttes som enten kontor eller stort børneværelse. Det sidste værelse er med trægulv og indbygget skab, som ligeledes nemt kan anvendes som børneværelse.

Fakta om ejendommen:
Alle vinduer og døre er skiftet i 2015
Jf. energimærket kan der ske en besparelse af varmeudgifter på kr. 46.247 årligt, ved at skifte til luft til vandvarme pumpe.
I fyrrum forefindes varmtvandsbeholder som er med el patron
Der vil i forbindelse med købsaftalen, blive udarbejdet tilstandsrapport, el-eftersyn samt ejerskifteforsikringstilbud.
Nedgravet olietank på 4.000 liter fra 1975 bliver gravet op og fjernet. Sælger er i gang med at få dette bragt i orden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjøllundvej 4 , 7361 Ejstrupholm749.000 kr.8.444 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.167 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 169 ㎡Grund: 982 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1917Sidste tilstandrapport er fra: 2022-11-17 check den her