Hjortdalvej 147, 9690 Fjerritslev

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Skøn helårsgrund med mulighed for at opføre din drømmebolig

Kunne du tænke dig at bo i et naturskønt område, beliggende tæt på Slettestrand, så læs med her!
Her har du nemlig muligheden for at sætte dit eget præg på en skøn helårsgrund på hele 2800 m2, i udkanten af Hjortdal. Morgenbrød og daglighandel kan gøres ved købmanden i Hjortdal. Herudover er der kort afstand til Slettestrand, som er en dejlig ferieby med et godt udvalg af restauranter, her bugter klitterne sig langs kysten ved den dejlige brede strand, hvor man kan opleve gammeldags bådbyggeri ved Han Herreds Bådbyggeri og Kystkultur center, natur legeplads til børnene, mulighed for mountainbike ture på afmærkede stier, kunstcentrer, naturområdet ved Fosdalen og meget mere, alt i alt et utroligt skønt område som skal opleves. Svinkløv området har en meget unik flora, mange dale, afmærkede stier og skøn Gourmet resturant ved Svinkløv Badehotel. Få kilometer fra Hjortdal, finder du Fjerritslev – en livlig handelsby med næsten alt i forretninger, desuden er her en flot og attraktiv 18 hullers golfbane, museum, svømmehal og fine trafikforbindelser til bl.a. Aalborg og Thisted.

Her er en stor og dejlig helårsgrund og chance for dig der drømmer om at bygge et nyt hus nær Vesterhavet. Grunden er med nogen randbeplantning og ellers klar til bebyggelse. Den 2800 m2 store grund, giver rig mulighed for plads til et stort hus med have og garage og generelt hvad du ellers skulle have af drømme og ønsker.

Alle tilslutningsomkostninger er betalt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjortdalvej 147 , 9690 Fjerritslev245.000 kr.88 kr/㎡Ejer Udgifter: 234 kr/mdrHelårsgrundEnergimærke: Størrelse: 0 ㎡Grund: 2800 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendt

Der er ingen anmendelse på “Hjortdalvej 147

Annonce: