Hobrovej 175, 9530 Støvring

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Utrolig skøn landejendom med 1 ha jord, og Rebild Bakker i baghaven

Nu går drømmen i opfyldelse. På Hobrovej 175 er du tæt på byen, og på trods af det har du plads til det rige dyreliv, den store hobby – mulighederne herude er mange.

Stuehuset er fra 1909 og fremstår, på trods at have rundet 100 år, utrolig skarpt med moderne indretning og skøn planløsning.

I stueplan har sælger bibeholdt ejendommens sjæl og historie og man mærker fra første færd et hyggeligt og velindrettet hus. Køkkenet er nyrenoveret i 2020 og den landlige stil med et moderne pift sikrer at husets hjerterum bare fungerer. I åben forbindelse er der plads til det helt store spisebord, der indbyder til hyggeligt sammenværd. Vinduerne er fra 2009, og sælger har i 2019 renoveret både facade og taget. Som køber kan du flytte lige ind og sætte dit personlige præg og vide dig sikker på, at de store poster er der taget hånd om.

Ned af fordelingsgange finder vi husets 4 værelser samt det store badeværelse samt toilet. Husets bryggers ligger modsat værelserne og her er der også adgang til et yderlige disponibelt rum hvor jordvarmeanlægget også er installeret. Jordvarmen er et kapitel for sig og sikrer en opvarmning uden man skal bekymre sig om noget som helst.

Udhusene på Hobrovej giver de muligheder man har brug for på en ejendom med 1 ha jord. Den store fold mod nord på grunden indbyder til hestehold, men enhver pladskrævende hobby vil finde sig hjemme på ejendommen. Udover den flotte maskinhal med højt til loftet er der yderlig staldbygning til hvad hjertet kan begære.

Fra huset er det ikke langt på gåben til Gravlev Ådal, Rold Skov og Rebild Bakker. Ynder man at bruge naturen, på 2 hjul, 2 eller 4 ben, er der ingen tvivl om Hobrovej 175 vil være noget for dig.
Herfra kan motorvejen nås på under 10 minutter og Støvring på under 5. Det er nemt at komme til både syd og nord, og stadig bo på landet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hobrovej 175 , 9530 Støvring2.795.000 kr.15.124 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.604 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 168 ㎡Grund: 10000 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1909Sidste tilstandrapport er fra: 25.01.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Hobrovej 175