Hobrovej 31, 9510 Arden

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Unik landbrugsejendom med 21 HA jord og charmerende stuehus ved Rold Skov

Lidt syd for den lille hyggelige landsby Rold, der har lagt navn til den omkringliggende smukke Rold Skov, har vi nu fornøjelsen at udbyde denne unikke landbrugsejendom med 21 hektar jord, hvoraf de 16,7 hektar p.t. er udlejet med en årlig lejeindtægt på cirka 127.000 kroner. Resten af jorden er naturområde med god jagt – til ejers egen rådighed.

Det fritliggende stuehus, opført i 2006, er i sig selv også noget helt særligt. Det byder på 188 veldisponerede og indbydende kvadratmeter i 1 ½ plan og med mange fine detaljer og opført i gode kvalitetsmaterialer.

I bydes velkommen indenfor i stor entré med trappe til førstesalen. Stueplan byder desuden på bryggers, stort og stemningsfuldt køkken-alrum – adskilt til stue af flot fransk dør – en stue, der udmærker sig med en meget charmerende karnap med spiseplads, og hvor lyset og naturen udefra bare vælter ind. Desuden et flot badeværelse og stort soveværelse med udgang til skøn, sydvendt og solrig fliseterrasse.

Førstesalen byder på tre dejlige værelser, endnu et badeværelse og stue med udgang til en sydvendt altan med en storslået udsigt over den parklignende have og den omkringliggende natur. At sidde her og nyde kaffen om morgenen eller et glas vin om aftenen – så bliver det vist ikke meget bedre…

Der er rigtig gode udbygninger med gamle stalde, lade, garage og værksted. Her er rigelig med plads med mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Huset opvarmes med en miljø- og energivenlig varmepumpe.

Som nævnt er hovedparten af ejendommens 21 hektar jord i dag udlejet. Til henholdsvis markdrift og dyrkning af juletræer. Cirka tre hektar er til ejers egen rådighed, og byder på en rigtig god jagt. Er man ikke til jagt, så kan dyrene og naturen bare nydes.

Herlighederne ligger lidt syd for Rold, der er en lille, hyggelig landsby med omkring 250 indbyggere – og skønt omgivet af Rold Skov.

I Rold findes en kro, som lige nu er ved at blive moderniseret, et cirkusmuseum og et par specialforretninger, men ellers er stationsbyen Arden kun nogle få minutter væk. Arden byder på det meste – togstation, skole, institutioner, foreninger, dagligvarebutikker, specialforretninger, svømmehal, rideskole, naturlegeplads, dyrehave plus meget, meget mere…

Desuden er der heller ikke langt til Vebbestrup, der byder på en anerkendt og populær privatskole og det landskendte ismejeri, hvortil folk valfarter til fra nær og fjern.

Endelig tager det ikke mange minutter at komme ud på motorvejen fra Rold, hvilket gør det nemt at komme til byer som Aalborg, Aarhus og Randers.

Det vil glæde os at vise jer Hobrovej 31 i Rold – en unik landbrugsejendom med masser af jordtilliggende, som tilsammen rummer et væld af muligheder.
©EDC Terndrup

VARME
Ejendommen opvarmes med luft til vand anlæg

VAND
Ejendommen er tilsluttet fælles privat vand fra Rold vandværk

KLOAK
Ejendommen har trixtank…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hobrovej 31 , 9510 Arden5.680.000 kr.31.468 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.672 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: BStørrelse: 186 ㎡Grund: 211767 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2006

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x