Høgevej 4, 7620 Lemvig

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt, original villa fra 1974 med stor have

Der er efterhånden ikke mange originaler tilbage, i hvert fald ikke når det gælder boligmarkedet, hvor de oprindelige etplansvillaer i Lemvig fra 60’erne og 70’erne for langt de flestes vedkommende er moderniseret. Undtagelsen finder I på Høgevej 4 i Lemvig Vest, og husets flotte stand giver jer frie hænder til at sætte så stort eller lille et fingeraftryk på boligen, som I ønsker.

Den fredelige villavej ligger tæt på stadion og padelbanerne, mens beliggenheden også giver lidt valgfrihed i forhold til skolevalget. Ud over den større Christinelystskolen er det nemlig også muligt uproblematisk at vælge den mindre skole i Klinkby, hvis det passer bedre til jeres børn. I har dertil blot halvanden kilometer til bymidten, så det meste i byen kan nås på en kort cykeltur.

Villaen ligger på en 1.272 m² stor grund, og der er faktisk kun direkte nabo til en enkelt side. Dermed giver de høje træer på det frie areal på nordsiden af ejendommen også et grønt indspark til jeres have, som i øvrigt er nydelig. Der er anlagt en terrasse på bagsiden af huset, hvor den murede garage også giver læ, og dertil får I en udestue på husets sydside.

At boligen ikke er opdateret, betyder ikke, at der ikke er passet godt på huset, tværtimod. Den gule murstensmur fik nye fuger for få år siden, og helhedsindtrykket kan hurtigt friskes op ved at rense og male taget. Indenfor finder I 142 m², som er godt udnyttet, og planløsningen giver jer tilmed lidt ekstra muligheder for at indrette jer. For eksempel kan en ende af den store stue inddrages, så de tre værelser kan blive til fire. I kan også overveje at åbne mere op mellem stuen og det hyggelige køkken-alrum.

Ved køkkenet ligger bryggerset, som har egen indgang, mens de øvrige vådrum består af et lille gæstetoilet, og et stort badeværelse med bruseniche og badekar. Vil I gerne lade nogle af villaens oprindelige elementer blive, er det i øjeblikket blevet populært at bevare de farverige klinker, som badeværelset og toilettet er udstyret med.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke naturoplevelser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Vi står gerne for en fremvisning – kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Høgevej 4 , 7620 Lemvig925.000 kr.5.975 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.390 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 142 ㎡Grund: 1272 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1974

Der er ingen anmendelse på “Høgevej 4

[rotador grupo=1]