Hohøje 100, 9500 Hobro

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Energivenlig etplansvilla i Hobro Syd – perfekt til familien?

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/5 – klik på billede –

Denne fantastiske etplansvilla i Hobro Syd ligger i et attraktivt og børnevenligt kvarter med godt naboskab, og den er perfekt til børnefamilien. Her er kort afstand til indkøb, børnehave, skole, handelsskole, gymnasium og idrætsfaciliteter i form af en idrætshal med svømmehal, tennisbaner og fodboldstadion samt 10 minutter til motorvej E45.

Villaen er meget velholdt både ude og indvendigt og er energivenlig med både solceller og solfanger. Villaen er godt placeret på den 944 kvadratmeter store grund, så den udnytter grunden optimalt. Den blev bygget i 2006 med en tilbygning i 2012, hvor stuen og badeværelset blev forlænget. Derfor er denne villa virkelig en drømmebolig.

Med et boligareal på 192 kvadratmeter er der rigeligt med plads til hele familien. Villaen byder på en indbydende entré med adgang til et praktisk bryggers og viktualierum. Herfra træder du ind i et lækkert køkkenalrum i HTH-elementer med kogeø, en nyere opvaskemaskine, to ovne og et amerikansk køleskab. Fra køkkenalrummet er der også udgang til en stor sydvestvendt terrasse, hvor du kan nyde solen og det gode vejr.

Den store og lyse stue er et skønt opholdsrum, der er præget af eksklusive detaljer, som inkluderer brasilianske klinker og en flot kanap. Fra stuen er der adgang til soveværelset, der fortsætter stilen fra stuen. Soveværelset har et lækkert tilhørende badeværelse med bruseniche og spa-bad, hvor du kan slappe af og forkæle dig selv. Villaen indeholder også et værelse med god skabsplads og to værelser i gode størrelser, samt endnu et badeværelse, så der er god plads til hele familien.

Garagen er udstyret med en luft-til-luft-pumpe, hvilket gør den perfekt til at bruge som et ekstra rum til for eksempel børnefødselsdage eller andre arrangementer. I forlængelse af garagen er der to praktiske redskabsrum/disponibelt rum, der gør at man virkelig har masse ekstra opbevaringsplads både ude og inde.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hohøje 100 , 9500 Hobro3.195.000 kr.14.392 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.798 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 192 ㎡Grund: 944 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2006

Der er ingen anmendelse på “Hohøje 100

[rotador grupo=1]