Højdedraget 3R, 9530 Støvring

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Moderne rækkehus fra 2017 med skøn beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/3 – klik på billede –

På Højdedraget 3R går det smukke og praktiske op i en højere enhed. Denne flotte villa er gennemført i en moderne stil, og funktionaliteten er på plads. Beliggenheden er perfekt på Højdedraget, som er placeret i den sydlige del af byen – tæt på alt, hvad familien ønsker sig.

Boligen er velindrettet med tre værelser i underetagen med en overdådig stue og køkken/alrum i stueplan. Alle kvadratmeterne er udnyttet, så rummeligheden er på plads og boligens placering er skøn med udsigt udover byen. Rækkehuset byder på en altan i stueplan samt en dejlig terrasse i underetagen. Af herligheder kan også nævnes gulvvarme i hele boligen, brændeovn i stueplan, Invita-inventar og egetrægulv.

Velkommen indenfor. Du bliver budt velkommen af et veludnyttet bryggers med indbygningsskabe og rigeligt med plads. Herfra går du ind i stuen og køkken/alrummet. Alt her står så flot og stråler af luksus. Den åbne trappe med ovenlysvindue binder stuen, køkkenet og underetagen sammen, mens glasset giver en unik rumfølelse og lysindfald. På stueplan er der de lækreste gulv til loft vinduer, så man har dejligt lysindfald fra alle vinkler. Fra køkken/alrummet har man tilmed udgang til en mindre terrasse, mens man fra stuen har udgang til boligens store altan – så der er mulighed for solrige timer uanset hvor man placerer sig. I stueplan er der tilmed et skønt badeværelse med badekar og de flotteste klinker. Alt harmonerer så godt her.

I rækkehusets underetage finder vi boligens tre værelser. Alle værelserne har indbygningsskabe, og man har også adgang til boligens terrasse fra alle værelserne. I underetagen er der også et skønt badeværelse med en smuk bruseniche.
Udover de skønne terrasser og altan, har man en smuk carport med tilhørende redskabsskur. Rækkehuset er beliggende på skønne Højdedraget, og man får derfor en yderst attraktiv placering i byen. Fra Højdedraget er der kort afstand til skoler, børnehaver, sportsanlæg, indkøbsmuligheder, offentlig transport og samtidig i tæt afstand til områdets skønne natur i Mastrup Ådale….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højdedraget 3R , 9530 Støvring3.295.000 kr.23.147 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.368 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2010Størrelse: 139 ㎡Grund: 222 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2017Sidste tilstandrapport er fra: 20.02.2021 check den her

Der er ingen anmendelse på “Højdedraget 3R

Annonce: