Højensvej 34L, 9990 Skagen

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Kystnær luksus: Gl. Skagens perle

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/11 – klik på billede –

Velkommen til dette eksklusive stykke paradis på Højensvej 34L, Gl. Skagen. Med 100 m² luksuriøst boligareal præsenteres denne 4-værelses feriebolig som en unik mulighed for at fordybe sig i naturen.

Denne 2005-opførte lejlighed er en oase af komfort og elegance, omgivet af havet og de naturskønne klitter. Fra den charmerende træterrasse til den sublimt udførte indretning, med skibsparketgulve og førsteklasses apparater som B&O-anlæg og Gagganau-hvidevarer, er hver detalje nøje udvalgt for at skabe en fortryllende atmosfære.

Med fælles faciliteter som et veludstyret køkken og en indbydende svømmehal tilbydes der en uovertruffen ferieoplevelse. Indgangen byder på en rummelig entre og åbner op til et elegant badeværelse med en smuk muret bruseniche. Køkkenet, forbundet til spisepladsen, indbyder til hyggelige måltider, mens stuen med åben pejs tilføjer en ekstra dimension af hjemlig komfort.

Energibehovet dækkes af fjernvarme og pejs, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt.

Med en engageret vicevært og en velfungerende ejerforening er dette ikke bare en lejlighed, det er en livsstil ved kysten – et hjem, der inviterer til ro, afslapning og nærvær med naturen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højensvej 34L , 9990 Skagen2.495.000 kr.24.950 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.433 kr/mdrEjerlejlighed/FritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 100 ㎡Grund: 8261 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2005Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-26 check den her

Højensvej 34L, 9990 Skagen

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn ejerlejlighed med minimalt vedligehold og adgang til pool i Gl. Skagen

Tæt på strand midt i Gl. Skagen findes denne lækre ejerlejlighed i lukket område med rolige omgivelser. I Krøyers ferielejligheder får man både Gl. Skagens skønne atmosfære, den helt særlige stemning med de skagensgule huse med røde tegltage og samtidig har man en beliggenhed med kort afstand til Solnedgangspladsen, det skønne Vesterhav og Skagen Klitplantage. Ligeledes er der blot 5 km. ind til Skagen by.Denne skønne ejerlejlighed er opført i kvalitetsmaterialer og fremstår ligeledes velholdt og klar til direkte indflytning. Lejligheden har en god rumfordeling med mulighed for at samles foran pejsen i stue eller nyde aftensolen på den sydvendte træterrasse.Ejerlejligheden er 100 m² stor og indeholder: Entré i forbindelse med stort køkken alrum med spiseafdeling og udgang til formiddagsterrasse – Sofaafdeling med åben pejs og opgang til 1. sal samt udgang til aftenterrasse – Badeværelse m. bruseniche og bidet. 1. sal indeholder: Repos – Soveværelse med skabsplads og fransk altan – Toilet med håndvask – 2 Værelser med fransk altan. Der er tilhørende skur med bord med vask og skabe, vaskemaskine samt teknik.Ferielejlighederne i Krøyers har adgang til fællesbygning med fællesrum med køkken og pejsestue på 1. sal, som man har mulighed for at leje. Ligeledes har man adgang til swimmingpool, boblebad og sauna. Til lejligheden medfølger en parkeringsplads, og til øvrige biler er der gæsteparkeringspladser at finde. Her har du en lejlighed, hvor du kan tage direkte på ferie og nyde roen og faciliteterne og lade ejerforeningens vicevært om vedligeholdelsen af lejlighedens ydre….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højensvej 34L , 9990 Skagen2.549.000 kr.25.490 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.415 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 100 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2005