Højevej 29, 6900 Skjern

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot renoveret bolig i Astrup med gode udearealer samt lækkert værksted og en god stor carport

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/12 – klik på billede –

Flot renoveret bolig med gode udearealer samt lækkert værksted og en god stor carport

Midt i Astrup finder du denne fine bolig med plads til både familie og hobbys.
Astrup er en velfungerende landsby med et aktivt foreningsliv beliggende mellem Skjern og Videbæk. Faster Sogn vandt i 2022 Region Midtjyllands Landsbypris og med både folkeskole, SFO, børnehave, vuggestue, købmand og meget mere vises et fantastisk sammenhold i hele området.

Boligdelen har fået den store tur de seneste år, hvor huset har oplevet en stor forandring.
Husets indgang er gennem haven og via den tidligere terrasse, der er blevet lukket, så den i dag har funktion som en udestue. Herfra er der adgang til baggangen, hvor trappen op til 1. sal findes, adgang til et pænt badeværelse og ind til det dejlige køkken alrum. Alrummet er totalrenoveret i 2021 med pænt Vordingborg køkken med stor ø, hvor ungerne kan sidde og hygge med lektierne mens aftensmaden klargøres. Troldtekt-lofter med spots og nye laminat-gulve. Alrummet er lyst og et skønt opholdsrum med spiseplads. Via en fin åbning findes den hyggelige tv-stue, samt den tidligere entré, der i dag fungerer som arbejdsværelse.

Den pæne og lyse 1. sal er fuldudnyttet og via en fin fordelingsgang finder man to værelser, walk-in samt dejligt soveværelse. Soveværelset har loft til kip, synlige hanebånd, hems og udgang til en lukket svalegang.

Husets opvarmning er en luft til vand-varmepumpe fra 2022, der er placeret i den lavloftede kælder, der ellers mest er til opbevaring.

Udemiljøet er ganske særligt. En dejlig fredfyldt terrasse bag boligen med udsigt til hyggeligt
skovstykke bag den nemme have. Et fantastisk fint og frostfrit værksted, samt et lukket redskabsrum med nye cementtagsten, der matcher både boligen og carporten. Foran boligen er der en dejlig stor indkørsel med vendeplads og den store carport til to biler.

En virkelig fin villa midt i Astrup, hvor du har børnefamilie som nabo til den ene side, og til den anden side, er du næsten nabo til den gode lokale købmand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højevej 29 , 6900 Skjern795.000 kr.4.456 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.249 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 150 ㎡Grund: 888 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910Sidste tilstandrapport er fra: Rapport - H825735 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x