Højstrupvej 12, 9750 Østervrå

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende og idyllisk beliggende ejendom med fantastisk jagt og 6,64 ha jord

Velkommen til Højstrupvej 12 og dette idylliske stuehus, der ligger smukt placeret på landet, omgivet af frodig natur og frisk luft, der indhyller ejendommen i en atmosfære af ro og fred. Beliggende blot 8 km. fra Østervrå, byder stedet på den perfekte kombination af landlig idyl og bekvemmelighed. I kan tilmed glæde jer over det fantastiske jagtområde, der omgiver ejendommen, samt den ældre juletræsplantage, der tilføjer et ekstra strejf af magi til omgivelserne.

Ejendommen strækker sig over imponerende 185 kvadratmeter, fordelt over halvandet plan. Boligens rumfordeling er fleksibel, så I kan tilpasse værelserne efter jeres behov og ønsker, og gøre det præcis til jeres drømmehjem. Boligen er gennemrenorveret i 2007/2008 og stråler af charme med dens synlige bjælker og trælofter, og den nye tilføjelse af en luft til vand varmepumpe bidrager til en energieffektiv bolig med et lavt varmeforbrug. Den praktiske centralsatøvsuger er også en ekstra bonus i hverdagen.

Tre hyggelige stuer indbyder til afslappende stunder, hvor den ene er varmet op af en hyggelig brændeovn, der skaber en særlig atmosfære i de kolde måneder. Drømmer I måske om en åben planløsning, hvor madlavningen kan blive et fælles projekt, eller måske et rustikt landkøkken med moderne faciliteter, der formår at forene det gamle med det nye, så får I muligheden her, da der nemt kan åbnes op fra køkken til spisestuen. Fra spisestuen er der direkte udgang til en dejlig sydvendt terrasse, hvor udsigten til den skønne grønne natur kan nydes. Både på øverste og nederste etage finder I rummelige og lyse badeværelser, udstyret med moderne bekvemmeligheder, herunder gulvvarme, der tilføjer ekstra komfort til hverdagen.

Ud over de generøse boligkvadratmeter finder I flere disponible rum samt en rummelig garage, der er direkte forbundet med stuehuset. Dette gør det nemt at komme ind og ud, uanset vejret eller årstiden.

Med en så stor grund på 6,64 HA er der rig mulighed for at udforske og nyde naturen, og ejendommens placering på en privat grund tilbagetrukket fra offentlig vej, giver jer mulighed for at opleve denne skønhed i fuldstændig ro og afslapning. Det er et sted, hvor I kan trække jer tilbage fra hverdagens travlhed og lade jer indhylle i den skønne natur, der omgiver jer. I haven får I både drivhus, hvor I kan dyrke jeres egne grøntsager samt hønsehus godt gemt af hyggelige træer.

Denne ejendom på landet er ikke blot et hjem – det er en mulighed for at leve en drøm om et liv i harmoni med naturen og hinanden. Vi glæder os til at byde jer velkommen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højstrupvej 12 , 9750 Østervrå1.748.000 kr.9.273 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.008 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 185 ㎡Grund: 66464 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x