Holbækvej 132, 4450 Jyderup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

STOR FAMILIEVILLA CENTRALT I JYDERUP

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/12 – klik på billede –

På Holbækvej 132 er der plads til den helt store familie. Når børnene skal i skole, så kan de trygt cykle eller gå. De skal bare 2 huse henad vejen og ned af de små stikveje/stier. Der er ca. 500 meter til både folkeskolen med 0.-9. klasse, sportshallen og børnehuset Galaxen.
Hvis I ønsker børnene, skal på friskole findes der to muligheder med Bregninge-Bjergsted og Højbo friskole, hvor der findes offentlig transport til begge. Udover de gode skolefaciliteter i byen findes der et hav af indkøbsmuligheder, specialforretninger og meget mere. Hvis I ønsker at dyrke motion, tilbyder Jyderup jer svømmehal, sportshal, tennisbaner, fodboldbaner, træningscentre mv.
Til pendlerne skal det nævnes, at der er togstation i byen med regionalbanen, som kører mellem Kalundborg-Københavns Hovedbanegård. I bil findes der motortrafikvej, som ender ud i Holbæk Motorvejen få min. fra ejendommen. I kan køre til Holbæk på ca. 25 min, Roskilde på ca. 35 min og Københavns Hovedbanegård på ca. 1 time. Hvis I drømmer om skøn natur kan det næsten ikke blive bedre. Jyderup er omgivet af skov og har fantastiske Skarresø, hvor I kan gå runden på ca. 11 km.

Boligen indeholder i stueplan: Rummelig entré, bryggers, kontor/værelse, badeværelse, stort rummeligt køkken med udgang til terrassen og en enorm stue med en dejlig brændeovn. Her vil der nemt kunne indrettes flere soveværelser.
Der er 2 separate 1. sale, hvoraf den ene er indrettet med et stort åbent rum og udgang til altan. Fra altan har I en smuk udsigt over Jyderups tagrygge.
På den anden 1. sal findes 3 gode soveværelser og et yderst velindrettet badeværelse med en meget rummelig brusekabine.
Her kan nemt laves min. 6 soveværelser og med de eksisterende 2 badeværelser – så er der plads til den helt store familie!
Boligen er udvidet i 2004 og har generelt gennem de seneste ca. 20 år fået en gennemgribende renovering.

Haven er et kapitel for sig selv, hvor I har et skønt privatliv. Her emmer af hygge med de mange skønne kroge. Her er flere overdækkede terrasser og bålsted med shelter hvor hele familien kan samles. Haven er sin egen lille oase med dejlig fred, idyl og mange smukke planter samt træer. Til bilerne er en flisebelagt gårdsplads.

Alt i alt en velbeliggende ejendom med plads til selv de store sammenbragte familier!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holbækvej 132 , 4450 Jyderup2.145.000 kr.12.051 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.292 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 182 ㎡Grund: 627 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1927Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x