Hollændervej 22, 2791 Dragør

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Smuk murermestervilla med havudsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/12 – klik på billede –

Her bor man supercentralt i Dragør, med få minutter til stranden hvor man får hele Øresund, den gamle havn, butik strøget og den gamle bydel i Dragør. Ligeledes er man tæt på Nordstrandsskolen, så børnene nemt kan komme i skole, samt tæt på børneinstitutioner. Gode indkøbsmuligheder ved Dragør Centret og busforbindelser der tager en til København.

Murermestervillaen ligger på en lukket villavej, hvor der er sti igennem til skolen. Pæn indkørsel og carport, og brolagt op til huset. Stueetagen byder på to stuer en suite med højt til loftet, stuk, høje paneler og en smuk ældre karmin. I forlængelse af de to stuer en suite, har man spisestuen. Pænt hvidt køkken med masser af skabsplads. Køkkenet har et stort viktualie rum. Fra stueetagen har man udgang til terrassen, der er belagt med engelske brosten og omkranset af lægivende halvmur i matchende mursten. Herfra kan solen nydes og med udsigt til haven. Stueplan rummer også et stort badeværelse, og en stor entre, hvor der er nedgang til kælderen.

Fra stueetagen er der trappe op til lejligheden på 1 salen, som byder på stor repos med åbent ind til køkkenet. 4 gode soveværelser og et stort badeværelse med plads til vaskefaciliteter. Fra det ene værelse har man en fantastisk tagterrasse, hvor der er udsigt over hele villabyen.

På 2 salen får man et unikt rum med loft til kip. Her har man udsigt fra alle vinkler, både over hele villabyen og direkte udover hele Øresund og til Sverige. 2 salen er et stort rum som har fungeret som en stor dagligstue.

Stor meget anvendelig kælder med flere gode disponible rum, bryggers og stort badeværelse. Flot anlagt syd/vest vendt have

Fantastisk hus til den store familie eller familierne der ønsker at bo sammen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hollændervej 22 , 2791 Dragør10.995.000 kr.38.715 kr/㎡Ejer Udgifter: 10.194 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 284 ㎡Grund: 992 ㎡Antal værelser: 10Opført i: 1916

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x