Holmehusvej 30 3-tv, 5000 Odense C

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Beliggende øverst i ejd. med elevator

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

Velkommen til denne skønne ejerlejlighed på Holmehusvej i Kochsgadekvarteret i Odense C. Lejligheden er beliggende på øverste etage i et nyere byggeri med elevator. Ejerforeningen er veldrevet med i alt 16 lejligheder.
Lejligheden byder på to store soveværelser samt et fint og funktionelt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber en moderne og social atmosfære. Fra soveværelserne er der udgang til en stor østvendt altan, og fra stuen er der udgang til en stor vestvendt altan. De to store soveværelser og det funktionelle badeværelse sikrer, at hele familien kan trives, og den åbne forbindelse mellem køkken og stue giver et moderne og indbydende rum til samvær.
Beliggenheden er ideel, da lejligheden ligger lige op til Hanneberg Kvarterpark. Her kan du nyde en dejlig tur rundt om dammen og lade børnene lege på legepladsen. Området kombinerer det bedste fra bylivet og grønne omgivelser, og du vil have nem adgang til alt, hvad Odense C har at tilbyde.
Veldrevet ejerforening og til lejligheden hører en egen garage og et stort depotrum i kælderen, hvor der også er cykelparkering med mulighed for opladning af elcykel.De ekstra fordele giver dig masser af plads til opbevaring og mulighed for at leve en aktiv livsstil.
Beliggenheden ved Hanneberg Kvarterpark er en ekstra bonus, der giver dig mulighed for at nyde naturen lige uden for din hoveddør. Tag en tur rundt om dammen, lad børnene lege på legepladsen, eller find ro og afslapning i det grønne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holmehusvej 30 3-tv, 5000 Odense C2.695.000 kr.29.615 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.293 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 91 ㎡Grund: 1210 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2004

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x