Holmevej 10, 6240 Løgumkloster

6240 holmevej 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn, rummelig villa i Øster Højst kendt som Den Gamle Café

Dette flotte hvide hus på Holmevej 10 blev bygget i 1950 og har levet adskillige liv, blandt andet som trykkeri og café, før det blev den hyggelige bolig, som det er i dag. Huset strækker sig over tre plan, hvor I i stueetagen og på første sal får 190 kvadratmeter at boltre jer på. Pladsen fordeler sig blandt andet over husets fem lyse værelser og to store badeværelser. Begge er blevet istandsat, så I i stueetagen får en stor bruseniche, der inviterer til afslapning og langsomme weekender, mens der ovenpå er blevet bygget en ny niche og derudover også er gjort klar til, at I kan installere et badekar. Huset byder desuden på en god kælder på intet mindre end 135 kvadratmeter.

Fra den rummelige stue træder I ud på en sydvendt træterrasse, hvor I uden tvivl kommer til at tilbringe sommeren. Her har I et perfekt udsyn over haven og kan følge livet i den store afskærmede fiskedam eller børnenes leg på legetårnet. Med en grund på 849 kvadratmeter er der også rigeligt med plads til, at I kan udleve enhver havedrøm. Måske skal I have det drivhus, I altid har ønsket jer, eller børnene en trampolin i plæneniveau.

Holmevej 10 ligger i den hyggelige landsby Øster Højst, kun ti kilometer syd for Løgumkloster og fjorten kilometer fra Tønder. Her er et godt foreningsliv og alt er inden for rækkevidde. I kan blandt gå de 300 meter med børnene hen til børnehaven eller filialskolen, hvor Øster Højst Ungdoms- og Idrætsforening også har hjemme og byder på alverdens aktiviteter for store som små….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holmevej 10 , 6240 Løgumkloster950.000 kr.3.983 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.560 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 190 ㎡Grund: 849 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1950Sidste tilstandrapport er fra: 2016-10-28 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x