Horsfold 53, 6893 Hemmet

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lyst, hyggeligt sommerhus med en dejlig beliggenhed

Hyggeligt fritidshus beliggende på en regulær grund i det populære område ved Bork Havn. Horsfold er en del af det ældre sommerhusområde, hvor man er i kort afstand fra både fjord, surferstranden og det hyggelige havnemiljø. Grunden er på 700 m², hvor der blandt andet er anlagt et større og delvist overdækket terrassemiljø mod syd. Her er ligeledes et mindre udhus med plads til havemøbler. Sommerhuset er løbende istandsat med blandt andet nyere køkken, bryggers og senest er taget skiftet i 2022.

Huset er ikke tilmeldt udlejning og benyttes kun privat.

Sommerhuset fremstår indvendigt lyst og indbydende med hvidmalede rustikbrædder og lofter til kip. Der er indgang til huset via rummeligt, klinkebelagt bryggers med pæne elementer samt vaskemaskine. Herfra er der adgang til køkkenet indrettet i samme stil og med opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse til opholdsrummet som indeholder spiseplads samt en hyggelig sofaafdeling med brændeovn. Her er desuden installeret en energibesparende varmepumpe. Pænt badeværelse belagt med micocement og med bruseniche. To dejlige værelser, hvoraf det ene har 3/4 seng og faste skabe, mens det andet er indrettet med en god køjeseng med plads til tre og ligeledes godt med skabsplads. Ydermere findes to gode hemse med opgang fra opholdsrummet.

Et superdejligt, lyst sommerhus med en god beliggenhed – lige til at flytte ind i….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Horsfold 53 , 6893 Hemmet1.095.000 kr.11.902 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.811 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 85 ㎡Grund: 700 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1994

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x