Hovedgaden 105, 4295 Stenlille

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rummelig, veldisponeret og energifornuftig villa i et plan

Nu er den her! Boligen der både er meget velholdt, har god udsigt, er godt isoleret, har gulvarme i hele stueetagen og samtidig lige har lidt mere plads både ude og inde. Boligen har nemlig hele 186 etagekvadratmeter at gøre godt med, og så er den placeret på en skøn 1702 kvm. stor grund inde i Stenlille i den rolige del af Hovedgaden. Her er der plads til at samle familien inde som ude, og i den gode have kan man slippe den indre havearkitekt løs, eller give god plads til diverse udendørs aktiviteter.

Boligen er selvfølgelig opvarmet af en nyere luft til vand varmepumpe, hvorfor varmen er sikret de næste mange år.

Boligen indeholder: Flot lyst køkken. Stor og lys stue med skøn udsigt, brændeovn og udgang til stor overdækket terrasse. 2 gode værelser samt et stort soveværelse og et tilstødende gennemgangsværelse. Og ikke at forglemme et nydeligt flisebadeværelse med bruseniche. Lækker overdækket terrasse, hvor man kan sidde i ro og nyde udsigten. Fra terrassen er der nedgang til et godt højloftet disponibelt rum under stuen med vaskerum og stort rum som er velegnet som multirum, hjemmebiograf eller måske teenageafdeling i kælderplan.

Ejendommen er beliggende i den rolige del af Stenlille, hvor du nemt kan komme til både skole, idrætshal, indkøbsmuligheder samt Stenlille station med forbindelse til Slagelse og Tølløse. Kun 9 km fra Sorø og motorvejsforbindelse til København og Fyn. Stenlille er en by med et særligt godt foreningsliv og et godt sammenhold der giver sig udtryk i en masse aktiviteter og initiativer i byen.

Kom og se denne fantastiske bolig. Bestil en fremvisning allerede i dag!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 105 , 4295 Stenlille1.595.000 kr.8.666 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.710 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 139 ㎡Grund: 1702 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1959Sidste tilstandrapport er fra: 01.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Hovedgaden 105

Annonce: