Hovedgaden 30, 8544 Mørke

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Fantastisk bjælkehus fra 2007

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/8 – klik på billede –

Ejendommen
Villaen er beliggende i naturskønne omgivelser i Lime tæt på marker og grønne oaser.
Den dejlige og lukkede have indeholder flere skønne opholdsområder, og her kan børnene lege trygt og sikkert. Her kan I nyde udendørsaktiviteter og skabe smukke minder med familie og venner, da haven er perfekt til grillfester, leg og afslapning.
Tilhørende ejendommen er en indbygget dobbelt garage samt godt med ekstra parkeringsområde i indkørslen, hvilket er ideelt for familier med flere køretøjer. Garagen, som har to el-porte, er rummelig nok til at indeholde både køretøjer, haveredskaber samt et mindre værksted. Ovenpå garagen finder man endnu mere opbevaringsplads på det store loft/hems.

Indretningen
Denne bolig tilbyder en velgennemtænkt og yderst funktionel indretning, der er ideel til det moderne familieliv.
Det moderne køkken gør madlavningen til en leg, og på grund af den åbne forbindelse til alrummet kan man underholde og konversere med husets gæster, imens man kokkererer. Der er rigelig med opbevaringsplads til køkkenudstyr og dagligvarer, så I nemt kan holde orden og organisere jeres ting.
Boligen byder på en rummelig og indbydende stue, der er perfekt til afslapning og samvær med familie og venner. De store og sprossede vinduespartier suger lys og stemning ind fra den dejlige have.
I får herudover to store børneværelser, samt et forældresoveværelse med direkte adgang til et privat badeværelse med separat bruseniche og hjørnebadekar. Derudover indeholder boligen endnu et godt badeværelse, samt et praktisk brygger med vaskemaskine og masser af skabsplads.

Alt i alt en skøn og velholdt villa med en god planløsning, som giver jer rig mulighed for at udfolde jeres boligdrømme.

Området
Lime byder på fred og ro, og et godt lokalsamfund med både beboerforening og beboerhus. Med skolebussen kan byens børn komme sikkert i skole, og indkøb, sport og daginstitutioner findes i de omkringliggende byer. I bil kan man nå Randers på ca. 20 minutter, imens det tager ca. 30 minutter at nå Aarhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 30 , 8544 Mørke2.495.000 kr.13.201 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.430 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 157 ㎡Grund: 1800 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2022-10-14 check den her

Hovedgaden 30, 8544 Mørke

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot og velholdt træhus fra 2007

Velkommen til dette skønne træhus på Hovedgaden 30 i Lime.Denne skønne ejendom byder på en god planløsning og 1800 kvm stor grund. Desuden 157 kvm beboelse og 80 kvm indbygget dobbeltgarage. Her er god plads til at etablere et godt værksted eller til den pladskravende hobby. Denne 1-plans villa blev færdig opført i 2007 og indeholder: præsentabel entré, som er adgangsgivende til et rummeligt køkken/alrum med god plads til spiseafdeling. I forbindelse med køkkenet findes et praktisk viktualierum….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 30 , 8544 Mørke2.655.000 kr.14.048 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.403 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 157 ㎡Grund: 1800 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2007