Hovedgaden 33, 6064 Jordrup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt og rummelig villa i skønne Jordrup

På Hovedgaden 33 venter der jer en charmerende, velholdt og rummelig familievilla. Bag den frodige grønne beplantning ligger denne rødstensvilla, som er bebygget med 197 m2, fordelt på entré, bryggers, 4 værelser, 2 badeværelser, køkken, stue samt udestue og stor garage på 59 m2 med el-port og støbt gulv.Når I træder ind ad hoveddøren, har I alle muligheder for at tilgå hele huset. Herfra er der nemlig adgang til både et værelse, et badeværelse, bryggers samt køkken og stue. Køkkenet er rummeligt med god arbejds- og opbevaringsplads samt spiseplads. Fra køkkenet er der direkte adgang til en stor vinkelstue, hvor I får fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og udgang til den skønneste udestue, som indbyder til mange timers hygge og samvær. I den anden ende af huset finder I to værelser i god størrelse samt et badeværelse og soveværelset med direkte udgang til haven. Fra bryggerset kan I gå direkte ud i garagen, hvor der både er plads til et værksted og parkering af bilen.Udendørs venter der jer en stor sydøstvendt terrasse samt en hyggelig solkrog på den sydvestvendte del af huset, så solen kan nydes på alle tidspunkter af dagen. Tilhørende ejendommen er også en overdækket terrasse samt en velholdt have med plads til spil og leg.I bliver en del af et fantastisk lokalsamfund med en aktiv idrætsforening, skole- og institutionsmuligheder samt en nyopstartet købmandsbutik under 150 meter fra ejendommen. For pendleren er placeringen ideel med under 10 minutters kørsel til motorvejsnettet, og Kolding Storcenter kan nås på 15 minutter i bil.Boligbutikkerne Vejle & Jelling kan hjælpe dig med finansieringen af din nye bolig. Kontakt os, og lad os guide dig igennem hele processen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 33 , 6064 Jordrup1.100.000 kr.5.789 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.327 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 172 ㎡Grund: 977 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1962Sidste tilstandrapport er fra: 2022-10-27 check den her

Hovedgaden 33, 6064 Jordrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rummelig et-plans villa med mange muligheder!

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/1 – klik på billede –

Vi er glade for at kunne byde jer velkommen indenfor på Hovedgaden 33 i Jordrup 6064!

Fra ejendommen finder I Fynslund Skole og Børnehus på bare to minutters kørsel fra ejendommen – samme sted ligger også den lokale Fynslundhal med mange fine idræts muligheder. Indkøb klarer man nemt i Jordrup, hvortil der er 2 minutter på gåben, mens det blot tager et kvarter at nå ind til Kolding Storcenter i bil. Ydermere er der hurtig tilkørsel til motorvej i retning mod Esbjerg og Kolding og med bare syv minutter til motorvejen.

Boligen byder på mange muligheder for, at I kan sætte jeres eget præg på hvordan jeres drømmehus skal se ud. Boligen fordeler sig over 172 kvm jf. BBR. med en stor garage til. I de 172 kvm får I 4 værelser, stor spisestue, bryggers med plads til vaskefaciliteter, 2 badeværelser og en dejlig rumlig udestue som kan benyttes året rundt.

Udendørs er der en fuldstændig lukket baghave og gode parkeringsmuligheder foran boligen. Den ugenerede baghave byder på stor grøn græsplæne med masser af plads til leg og boldspil. Solrig terrasse med fliser, hvor der i den grad er plads til at kunne holde grillaften og samle hele familien.

Lyder ovenstående som noget for jer, så tøv ikke med at kontakte os så vi kan tage jer med på fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 33 , 6064 Jordrup1.295.000 kr.6.816 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.011 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 172 ㎡Grund: 977 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1962