Hovedgaden 50, 4330 Hvalsø

4330 hovedgaden 50 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Centralt beliggende rækkehus!

Her har du muligheden for at erhverve et hyggeligt og prisvenligt rækkehus, midt i Hvalsø by. Ejendommen er meget velindrettet, og de 93 m2. er fordelt på 3 gode værelser, stor stue mv. således at den både er egnet til den lille familie såvel som til den enlige. Der er skiftet til energivinduer flere steder på huset, ligesom skydedørspartiet også er nyere. Generelt fremstår ejendommen i fin stand, men man kan med fordel modernisere den op til nutidens stil.

Beliggenheden er utrolig central i byen, og man kan nå alle byens tilbud på få minutters gang. Her er attraktiv folkeskole, institutioner, 3 supermarkeder, cafeer, pizzeria, butikstorv, biograf samt Hvalsø station – hvorfra man med toget kan nå København H på kun 38 min. Det er også nemt at komme til motorvejs til- og frakørsel mindre end 10 min fra byen. I udkanten af Hvalsø ligger Sjællands næststørste skovområde, Bistrup skovene, hvor lange gåture kan nydes til fuglenes fløjt. Der er heller ikke langt til både Isefjorden og Roskilde fjord, hvor der er bade- og fiskemuligheder.

Ejendommen indeholder: Entré med god garderobeplads samt vaskemaskine. Stor vinkelstue med parketgulve. Fra den let-indrettelige stue er der stort skydedørsparti ud til den lukkede terrasse/baghave. Hyggeligt ældre køkken med fin skabs- og arbejdsplads. Lyst badeværelse med muret bruseniche og pæne lyse fliser. 1. sal: Stort repos, som er ideel til kontorplads. Gennemgangsværelse. 2 gode soveværelser. Til ejendommen hører nem have med godt værksted/udhus samt hyggelig og privat vestvendt terrasse.

En fin lille ejendom, til den prisbevidste køber!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 50 , 4330 Hvalsø1.495.000 kr.15.904 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.156 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 93 ㎡Grund: 267 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1881Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x