Hovedgaden 55, 8654 Bryrup

8654 hovedgaden 55 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Fantastisk beliggenhed på 5094 m2 stor naturgrund

Midt i noget af Søhøjlandets smukkeste natur, har du nu chancen for at bo i den skønneste bolig helt tæt på skoven og byen.

Boligen har to indgange. Den fine entre og det praktiske bryggers. Entreen fungerer som fordelingsgang til stueplan og 1 sal. På stueplan har du en hyggelig stue samt spisestue med brændeovn. Fra Spisestuen går du ud i et fint køkken med tilhørende viktualierum. I stueplan har du også et stort soveværelse og et badeværelse. På 1. sal er der 2 værelser (mulighed for et 3. værelse) og et badeværelse.

Fra boligen er der en lækker udsigt til din egen skov og naturen lige udenfor døren bliver trukket ind i din bolig.

Du bor midt i skoven og du får en have med sol, hyggekroge, dit eget lille vandløb og herudover et sted, hvor der er god plads til fordybelse eller gør-det-selv projekter hvis du vil det. Der er bl.a. plads til fårehold. Der er også god plads til boldspil, trampolin og leg på den 5094 m2 store naturgrund. Udover det nævnte, er også en garage til bilen samt udhuse på grunden.

Når du bor på Hovedgaden 55, har du naturen indenfor meget få skridt. Skoven omkranser din bolig og du kan nyde den inde fra huset og du kan træde direkte i den fra din dør.

900 meter fra boligen har du både søbadet med sauna og kajakklub, samt tennis og padelbaner. Skolen, daginstitution og indkøb ligger også i gåafstand, hvilket gør din hverdag nem og komfortabel. Bryrup har et godt lokalt fællesskab med et aktivt foreningsliv bl.a. mountainbike klub, vinterbade, vandring, musik og meget mere. Så underholdning og aktivitet kan findes i byen.

Vi glæder os til at vise dig boligen og grunden og fortælle mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 55 , 8654 Bryrup1.595.000 kr.8.459 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.030 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 167 ㎡Grund: 5094 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1949Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x