Høvej 53, 8200 Aarhus N

8200 hovej 53 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende landsted med kort afstand til Aarhus

Velkommen til Høvej 53, 8200 Aarhus N! Denne ejendom byder på utrolig mange muligheder og masser af charme. Beliggende på en 21.186 kvm stor grund, hvor der tidligere har været drevet en planteskole, byder ejendommen på en skøn variation af frugttræer og planter, herunder blommetræ, æbletræ, pæretræ og søde kirsebærtræer.
Ejendommen er blevet løbende vedligeholdt og moderniseret, og der blev bl.a. i 2017 lagt et nyt tag på. De fleste vinduer blev også udskiftet i 2012. Køkken og badeværelse er ligeledes udskiftet. Beliggenheden på Høvej 53 byder på en rolig og behagelig atmosfære. Du vil nyde freden og roen, samtidig med at du har nem adgang til motorvejen og Lystrups mange faciliteter såsom skole, dagsinstitutioner og indkøbsmuligheder.
Ejendommen har en rummelig indretning og byder på et bryggers, tre værelser, en entre og en opgang til første sal, hvor du finder en stor repos, en hyggelig stue med spiseplads og et nydeligt køkken. Derudover er der en helt fantastisk udestue, hvor du kan nyde naturen og sollyset året rundt.
Den idylliske stemning udenfor er en af de mest charmerende træk ved denne ejendom. Med en stor grund og en variation af planter, buske og træer skaber ejendommen en naturlig oase og parkagtig stemning, hvor du kan slappe af, dyrke havearbejde eller nyde udendørslivet med familie og venner.
Til boligen hører også en række udbygninger, hvor der er plads til opbevaring, værksted og udfoldelse af andre hobbyer.
Høvej 53 er en ejendom med mange muligheder, og med sin charmerende atmosfære og naturskønne omgivelser er den perfekt til dem, der ønsker at skabe deres eget unikke hjem. Bestil en fremvisning allerede idag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Høvej 53 , 8200 Aarhus N4.995.000 kr.30.383 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.669 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 153 ㎡Grund: 21186 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1909Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-30 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x