Hugvej 13, 6990 Ulfborg

6990 hugvej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Lystejendom med udsigt til Klitterne

Fantastisk flot og velholdt trelænget lystejendom beliggende i smukke naturskønne omgivelser med udsigt til Klitterne i vest. Ejendommen fremstår hvidmalet og lysende smuk med flot gårdsplads og stor have med skønne terrasser, hvor solen kan nydes hele
dagen med Vesterhavets sagte brusen i baggrunden.

Den trelængende ejendom består af et rummeligt stuehus med hvide vinduer i bondehusstil.
Udbygninger er ligeledes hvidmalede og med sorte stålplader, og er via smuk glasgang forbundet med stuehuset. Hele den vestlige længe er isoleret, opvarmet med gulvvarme og indrettet med flot grovkøkken/bryggers, badeværelse samt stor hobbyrum/ gildesal.
Sidste længe mod nord/øst er indrettet til værksted/lade, hvorfra der er adgang til isoleret loftrum over gildesalen. Laden er renoveret i nuværende ejers tid, hvor tidligere træbjælker er erstattet med jernstolper. Dertil er laden isoleret og gulvet støbt, og bagsiden er vandskuret og malet. En lade med højt til loftet og rummet byder på mange gode muligheder til alt fra opbevaring til hobbies.

Endvidere et stort udhus indrettet med fyrrum og stort hobbyrum, i dag et fitnessrum, med synlige bjælker.

Boligen som oprindeligt var en Klitgård tilbage i 1864 fremstår i dag gennemrenoveret, lys og luftig med et særdeles godt miljø og er smagfuldt indrettet med sans for at bevare den oprindelig sjæl og charme i huset.
Indrettet med entre via glasgangen – med opgang til 1.sal – gæstebadeværelse med bruseniche – walk-in closet – køkken/alrum med åben forbindelse til hyggelig stue med brændeovn og udgang til syd/vestvendt terrasse med view til haven og klitterne i baggrunden – soveværelse med eget badeværelse – stort kontor/ værelse.
1.sal med to store værelser med loft til kip samt stor stue ligeledes med loft til kip og udgang til lille balkon, hvorfra husets allerbedste udsigt kan nydes.
Der er gennemgående Pergo laminatgulve i hele stuehuset udover badeværelserne, hvor der er klinker. I hele stueplan er der gulvvarme, mens 1.salen opvarmes med radiatorer.

Her er tale om en ejendom ud over det sædvanlige med en fantastisk beliggenhed i den Vestjyske natur med udsigt til klitter og åbne vidder, kun få km til Vesterhavet. Huset er beliggende tæt på Nørresø og med gode muligheder for gåture og oplevelser af rigt dyre
og fugleliv og ikke mindst Kaj Munks Præstegaard, som ligger få 100 m. derfra….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hugvej 13 , 6990 Ulfborg2.999.000 kr.9.521 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.884 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 210 ㎡Grund: 6874 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 2021-10-27 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x