Hunsballevej 47, 7600 Struer

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet rækkehus tæt på vandet

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/12 – klik på billede –

Velindrettet rækkehus, med en god beliggenhed nær Limfjorden og med stort fælles græsområde, direkte ned til stranden og vandkanten.
Området i sig selv er en nydelse med det store græsområde, der fungerer som en fantastisk ”legeplads” for både voksne og børn. Timerne kan nydes med afslapning, leg eller en god fodboldkamp under det smukke træ, der definerer området.
Husene er arrangeret i en klynge, bestående af i alt 20 rækkehuse, og dermed opstår der et flisebelagt fællesområde, hvor der en lille legeplads, men samtidig også en sikker legeplads for børnene på rulleskøjter og skateboard. Det lukkede område sikrer ro og fred for alle beboerne. Der er mulighed for hurtig overtagelse.

Hjemmet byder på en hyggelig stue med en trappe til 1. sal, hvor der venter 2 gode og lyse værelser samt et fint badeværelse. Stueetagen rummer foruden entreen, et stort køkken med god skabs- og bordplads, der danner gode rammer om de daglige gøremål. Den lyse og rummelig stue har gulv-til-loft vinduesparti med terrassedør, der tilfører et fantastisk dagslys til rummet.

Til ejendommen hører en carport med tilhørende redskabsrum samt en lille have og en dejlig terrasse, der fuldender hjemmets charme.

Ring allerede i dag på tlf. 9785 1900 eller besøg os i butikken, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan vise dig dette dejlige rækkehus med den skønne udsigt, som skal opleves både inde og ude. Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hunsballevej 47 , 7600 Struer1.095.000 kr.13.289 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.277 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 84 ㎡Grund: 171 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1989

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x