Hvilsom Hedevej 3, 9500 Hobro

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Billig villa i Hvilsom

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/10 – klik på billede –

Vi byder dig velkommen til Hvilsom Hedevej 3 i Hvilsom, hvor denne dejlige bolig er centralt beliggende i landsbyen. Her kan børnene gå til den lokale friskole på bare 2 minutter til fods, og der er også en tilhørende fri børnehave og SFO. Lige ved skolen og børnehaven finder du legepladser, en bålhytte, en multibane, en boldbane og en “skoleskov” – alt sammen til fri afbenyttelse. Hvilsom er en by med et stærkt lokalt engagement, der støtter op omkring Kulturhuset, ungdomsskole, fællesmiddage, byfester og meget mere. Der er noget for alle aldre i Hvilsom. Beliggende i et naturskønt område, er Hvilsom stadig kun ca. 10 minutters kørsel fra E45 Hobro Nord samt Hobro og Aalestrup.

Boligen byder på en lys entre, der fører dig ind i en skøn rummelig stue. Her er der rigelig plads til både en hyggelig opholdsstue og en spiseplads. Fra stuen finder du trappen til første sal og adgang til det lyse køkken. Stueplan byder også på et værelse, et badeværelse med bruseniche og en praktisk baggang.

På første sal lander du i en rummelig repos, og her finder du også et dejligt soveværelse.

Udendørs finder du en vedligeholdelsesnem grund bestående af græsplæne, hegn mod naboer, carport samt et udhus.

Boligen er ligeledes velegnet til udlejning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hvilsom Hedevej 3 , 9500 Hobro345.000 kr.3.938 kr/㎡Ejer Udgifter: 995 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 86 ㎡Grund: 443 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1922

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x