Hybenvænget 41, 6920 Videbæk

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet andelsbolig beliggende i Videbæks nordlige bydel.

Kun få minutters gang fra indkøb, off. transport og byens øvrige faciliteter. Boligen er opført i 2008 i gode materialer og andelsboligen fremstår meget velholdt og indbydende. Opvarmes med fjernvarme med gulvvarme i alle rum. Udenomsarealerne er nem anlagt, med gode overdækkede terrasser hvorfra sol kan nydes hele dagen samt stor terrasse mod øst. Boligarealet er på i alt 106 m², som er indrettet med hyggelig stue, flot Tvis køkken fra 2022, 2 gode værelser, soveværelse med skabe, stort badeværelse. Der hører en integreret carport med isoleret redskabsrum til andelen.
Andelsboligforeningen Hybenvænget IV er en velfungerende forening, som består af 10 andelsboliger. Der er et godt sammenhold i foreningen, og et rigtig godt naboskab. Fællesområderne og det fælles udhus er til brug for alle andelshaverne i andelsboligforeningen.
Indeholder:
Hyggelig STUE med god plads til spisebord og sofaarrangement, nye gulve samt udgang til overdækket terrasse og haven samt i åben forbindelse til flot Tvis KØKKEN fra 2022 med god bordplads. Stort BADEVÆRELSE med lyst inventar og rummelig bruseniche.
SOVEVÆRELSE med indbyggede skabe. 2 gode VÆRELSER med skabe. BRYGGERS med klinker, skabe samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. ENTRÈ med garderobe….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hybenvænget 41 , 6920 Videbæk448.000 kr.4.226 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.000 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: BStørrelse: 106 ㎡Grund: 6273 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2008

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x