Hybenvej 60, 6900 Skjern

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Hyggeligt og charmerende sommerhus på stor grund, tæt ved Ringkøbing Fjord og som ikke er tilmeldt udlejning

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/3 – klik på billede –

Så snart man drejer fra asfaltvejen ned ad grusvejen mod sommerhusområdet, hvor man har har marker på begge sider og kig til fjorden, så sænkes skuldrene og fridage/ferie begynder for alvor.

Sommerhuset ligger på en 1194 m2 stor grund med græsplæne til leg og bevægelse, afskærmede terrassearealer, skure til opbevaring, lukket værksted og carport. Der er gode parkeringsforhold og legeplads/boldbane ganske tæt på sommerhuset og under 10 minutters gang til fjorden. Ydermere så sætter grundejerforening hvert forår badebro ud, så man har mulighed for et dyp i fjorden. Området byder på et væld af stisystemer, et rigt dyreliv og ikke mindst fredelige og naturlige omgivelser.

Indenfor byder sommerhuset på 75 veludnyttede kvadratmeter med fem sovepladser, et badeværelse med bruseniche samt en entre. Husets hjerte er uden tvivl køkken/alrum og stue i åben forbindelse med udgang til haven og ikke mindst de træbeklædte terrasser, hvoraf den ene er overdækket.
Hyggelig og nedsænket stue, hvor roen spreder sig og hvor kaffen kan nydes, mens brændeovnen eller varmepumpen varmer rummet op. Her kan solskinsrige dage også nydes i sofaen via stort vinduesparti ud til haven.

Huset har aldrig været tilmeldt udlejning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hybenvej 60 , 6900 Skjern745.000 kr.9.551 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.584 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 75 ㎡Grund: 1194 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1986

Der er ingen anmendelse på “Hybenvej 60

Annonce: