Hyldemose 9, 6470 Sydals

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderne og hyggeligt fritidshus fra 2018

Her får man et helt fantastisk sommerhus fra 2018 beliggende i rolige og fredelige omgivelser i den nyere del af Skovmoseområdet. Området er Sønderborg kommunes største sommerhusområde. Huset er et EBK-hus som fremstår moderne og stilrent, men samtidig med den helt rigtige og hyggelige sommerhusstemning. Her er man ikke gået på kompromis med hverken materialevalg eller indretning – og det er tydeligt der er tænkt over hvordan kvadratmeterne kan udnyttes bedst muligt. Husets 64 kvm. er meget veludnyttede og rummer hele 3 værelser, pænt badeværelse med gulvvarme og plads til vaskemaskine, lækkert stort og lyst køkken i åben forbindelse med stuen. Der er udgang til terrassen og haven fra både køkken og stue. Der er i boligen både installeret en varmepumpe og brændeovn som supplerende varme.
Fritidsboligen er beliggende på eget og tørt grundstykke med en skøn overdækket terrasse og en naturskøn have.

Ferieområdet Skovmose er skønt beliggende på Als østkyst. Sommerhusene er beliggende i rolige skovomgivelser, lige bag den lange, hvide børnevenlige sandstrand. Her kan I nyde naturen, bade og dyrke diverse vandsportsaktiviteter. Skovmose et populært ferieområde for alle i familien. Der er gode indkøbsmuligheder i sommerhusområdet, ved det lokale supermarked, ellers er der kun 3 km. til Brugsen i Skovby, der har åbent hele året rundt. Skovmose er med sin skønne natur, den børnevenlige badestrand og aktivitetsmuligheder, samt skønne grønne naturområder, et meget attraktivt ferieområde.

Huset har ikke været tilmeldt udlejning, men der er mulighed for at få en god indtjening ved udlejning hvis man ønsker dette.

Et ideelt feriested for hele familien samt en god investering….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hyldemose 9 , 6470 Sydals1.495.000 kr.23.359 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.169 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 64 ㎡Grund: 1041 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2018

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x