Hyldevangen 20, 8355 Solbjerg

8355 hyldevangen 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Et rækkehus i absolut særklasse, som skal opleves!

Det er de færreste rækkehuse, der byder på en kvalitet og rummelighed, som I vil opleve på huset her på Hyldevangen 20, hvor boligen byder på hele 155 kvm, som er indrettet, så det både er en funktionel bolig, men også hvor arkitekturen er i højsædet, hvilket i særdeleshed opleves indvendigt i boligen, hvor der bl.a. i stuen og alrummet er dobbelt loftshøjde, hvilket skaber et helt unik rum, hvor lyset for lov at strømme ind og udsigten mod hestefoldene og markerne er med til at skabe en unik bolig. Boligen ligger i et dejligt område, hvor man lige overfor boligen har hestefoldene og markerne bag, hvor der er lavet gå stier. Der er gåafstand til Solbjerg Sø og med både Solbjergskolen, daginstitution, fodboldbaner, idrætshal og supermarked inden for en radius af halvanden kilometer. Derudover har I et busstop ikke langt fra boligen, så det er nemt for hele familien at komme til og fra matriklen. Og er man i bil er der let adgang til såvel Aarhus C som det østjyske motorvejsnet. Boligen er bestemt ikke som det typiske rækkehus, hvor kvadratmeterne er komprimeret og udnyttet til bristepunktet. Nej, der højt til loftet og leverum, som kun sjældent opleves. Der bydes velkommen i entré, hvorfra man har adgang til et både stort og yderst praktisk bryggers, ligeledes er der adgang til et af husets i alt 4 værelser. Stuen og alrummet er husets helt unikke rum, hvor de mødes af mere end 5½ meter til loftet og med store gulv til loft vinduespartier, så her er både lys og en rumfornemmelse, som kun sjældent opleves. Her er flotte egegulve, filt på alle vægge og et kvalitets køkken fra JKE Design, hvor der er god skabsplads og fronter i hhv. egetræ og moderne nordisk grøn, så står i en flot kontrast til alt det lys. I stueetagen er yderligere et badeværelse, hvor new Yorker stilen er gennemført. Den flotte trappe bringer dig til det åbne repos på 1. salen, hvor man har kigget til stuen og ligeledes til de åbne marker og hestefoldene. Her mødes ud af endnu et badeværelse i samme flotte stil, 2 gode og regulære børneværelser, samt et kæmpe soveværelse, med indbygget skabsvæg. Til huset er flot designet carport, gode parkeringsmuligheder, og privat skur, lige foran ejendommen og bag ejendommen er en hyggelig terrasse, hvor solen kan nydes fra middag og til den går ned, så en perfekt orientering….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hyldevangen 20 , 8355 Solbjerg3.950.000 kr.24.921 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.662 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2015Størrelse: 155 ㎡Grund: 325 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2020

Hyldevangen 20, 8355 Solbjerg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

155 m2 med udsyn til marker, hvor hestene græsser

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/6 – klik på billede –

Tæt på Solbjerg Skov finder I Hyldevangen, og det er absolut et skønt og yderst attraktivt område. Hyldevangen 20 med udsigt over markerne, hvor hestene græsser, er et helt fantastisk moderne hjem, til jer, som ønsker rummelighed og hvor der er kræset om detaljerne med skønne farvevalg. En planløsning du ikke finder ret mange steder!

Rækkehuset er opført i 2020, og fremstår utrolig flot og velbygget i kvalitetsmaterialer og med flotte tilvalg. Boligen er indrettet i 2 etager, og stueetagen består af:
Opholdsrum/køkkenalrum med smukt JKE-køkken i blide naturfarver. Fra alrummet er der vidunderlig udsigt over marker samt udgang til dejlig solterrasse.
Et godt værelse samt badeværelse med lækker New Yorker-væg til brus og flot JKE badmøbel.
Godt, stort bryggers med plads til opbevaring og vaskefaciliteter.
På 1. salen er der 2 super gode værelser, soveværelse med skabsvæg samt endnu et badeværelse med New Yorker-væg til brus.

I stueetagen er der højt til loftet og flotte gulv-til-loft vinduer, hvilket er med til at give boligen er masse lys og rummelighed. Et helt igennem fantastisk smukt køkken/alrum, hvor der samtidig er panoramaudsigt til markerne bagved bebyggelsen, hvor hestene græsser. Rummet inviterer til hyggelige sammenkomster med både familie og venner. Samtalekøkkenet gør det muligt at være fælles om hverdagens aktiviteter, mens der leges eller dagens lektier bliver lavet.
På 1. sal er der fra repos et åbent kig til køkken/alrummet. Over trappeløbet er der ovenlys, der giver et dejligt lys i boligen.

Til boligen hører flisebelagt indkørsel til vognly med redskabsskur. Dertil skøn have med terrasse og vidunderligt view over markerne.

Du finder Solbjerg i den sydlige del af Aarhus S, og byder på alle de faciliteter en børnefamilie kan ønske sig. Byen er vokset en del de seneste år, ikke mindst på grund af byens hurtige adgang til Aarhus, en populær folkeskole, aktivt foreningsliv og selvfølgelig den skønne natur ved Solbjerg Sø samt Solbjerg Skov, som er et af Danmarks største skovrejsningsprojekter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hyldevangen 20 , 8355 Solbjerg3.995.000 kr.25.205 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.981 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2015Størrelse: 155 ㎡Grund: 325 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2020