Idrætsalle 30, 9370 Hals

9370 idraetsalle 30 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Idrætsalle 30, 9370 Hals

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/4 – klik på billede –

STORT & LYST HJEM – med mange muligheder

I dejlige Hals skinner solen mildt og vinden dufter friskt fra Kattegat på den rolige Idrætsallé. Det klassiske murstenshus er stort og godt bygget, med mange spændende muligheder og en stor enkel og lukket have, der er perfekt som legeplads for børn og voksne.

Huset har højt til loftet og er indrettet med lyst træ og mange gode opbevaringsmuligheder. Tre soveværelser er f.eks. indrettet med indbyggede skabe, der gør oprydningen kort og nem – så tiden i stedet kan bruges på at nyde hinanden.

Det velproportionerede køkken giver jer mulighed for at udfolde store madidéer og give den gas med kagebagning med ungerne i weekenden. Der er plads til langbordet i køkkenet – og bliver man endnu flere, så kan man også tage den store stue i brug. Der er mulighed for tilslutning af brændeovn, hvis man vil skrue op for hyggen.

Huset har 2 badeværelser i hver sin ende af huset – hvilket er praktisk i dagligdagen. Den store hems med adgang fra bryggerset giver ekstra god opbevaring – eller en ekstra hyggekrog.

Der er garage og udhus, som både kan fungere som cykelværksted og til opbevaring af haveredskaber. Huset har en attraktiv placering i Hals – på en lukket stikvej – tæt på skole, indkøb ved Rema1000, havn, motionscenter og boldbaner….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Idrætsalle 30 , 9370 Hals1.930.000 kr.10.000 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.565 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 193 ㎡Grund: 708 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2021-11-11 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x