Irisvej 25, 7730 Hanstholm

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet andelsbolig med en lav månedlig boligydelse

Står I og søger en hyggelig og velindrettet andelsbolig, i den lille by Ræhr, så er denne bolig måske noget for jer. Boligen er beliggende for enden af det roligt kvarter på Irisvej i en forening der er velfungerende og som afspejler sig i en lav, månedlig boligydelse.

Boligen består af en entre, køkken i forlængelse med stuen, badeværelse, soveværelse samt et ekstra værelse. Stuen er centralt placeret i boligen og har store vinduespartier, som giver rummet et naturligt lysindfald. Stuen giver anledning til hyggelige stunder med familien eller fællesspisninger med vennerne. Fra stuen er der direkte udgang til den dejlige forhave samt flisebelagte terrasse, som giver mulighed for sociale begivenheder i sommersolen.
Det store soveværelse og ekstraværelset er placeret med udgang til stuen. Begge værelser har faste skabe som giver rig mulighed for opbevaring. Fra entreen er der ligeledes adgang til badeværelset, som inkluderer bruseniche samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Udover de allerede nævnte kvaliteter byder denne andelsbolig på et redskabsrum samt en havestue.

Lyder dette som noget for jer, så kontakt os endelig på 97 93 37 00 vi står klar til at hjælpe….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Irisvej 25 , 7730 Hanstholm195.000 kr.2.600 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.964 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: DStørrelse: 75 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1987

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x